Haberler

Açıkgöz: Kadın Olmazsa Toplum Olmaz

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır Milletvekili adayı Aslı Açıkgöz, partilerinin her zaman kadına şiddetin karşısında durduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır Milletvekili adayı Aslı Açıkgöz, "Partimiz kadına şiddetin her zaman karşısında durmuştur. Kadın olmazsa toplum olmaz" dedi. 1 Kasım'da yapılacak genel seçimlere günler kala adaylar seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır Milletvekili Adayı Aslı Açıkgöz'de seçim çalışmaları kapsamında sokak sokak mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak seçmenleriyle buluşmaya devam ediyor. Açıklamalarında kadına yönelik şiddetin arttığına değinen Cumhuriyet Halk Partisi Diyarbakır Milletvekili adayı Aslı Açıkgöz, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve kadınlarımızın mağduriyetini engellemeye yönelik çalışmalar önceliğimizdir.

Kadına yönelik şiddetin arttığı ama verilen cezaların azaldığı göz önüne alınarak gerek siyasiler gerekse sivil toplum örgütleri olarak bizler elimizden geleni yapmalıyız. Başta tecavüz olmak üzere kadına yönelik her türlü şiddete karşı alınacak önleyici ve caydırıcı cezanın destekçisi olduğumuz bilinmelidir" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Aslı Açıkgöz Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title