Haberler

Açıkgöz: "Ak Parti'de Bylock Kullanan Milletvekili Yok"

Ak Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından gazetecilere düzenlenen kahvaltıda AK Parti Nevşehir Milletvekilleri son dönemde yaşanılan Bylock ve FETÖ konusunda açıklamalarda bulundu. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada, "Ben AK Parti'den Bylock kullanan milletvekilimiz olduğunu düşünmüyorum tahmin de etmiyorum" dedi.

Nevşehir'de Dostluk parkında gazeteciler ile kahvaltıda bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider soruları yanıtladı.

TBMM Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada, AK Parti'de Bylock kullanan milletvekili olduğu iddialarına yanıt verdi. Açıkgöz, "Ben AK Parti'den Bylock kullanan milletvekilimiz olduğunu düşünmüyorum tahmin de etmiyorum. Bakın arkadaşlar 17-25 Aralık süreci geçti. ve seçimler arka arkaya yapıldı. 7 Haziran seçimleri oldu ve 1 Kasım seçimleri oldu. Bu sırada emniyetimizin MİT'in bir çok çalışmasından dolayı vekillerimizin geçmişi takip edilerek aday edildi. Bir çok süreçten geçirildik. Ben bu vatan haini terör örgütü ile bağlantılı bir milletvekili arkadaşımız olduğunu tahmin etmiyorum. Gerçekten çok hain, iki yüzlü, riyakar ve çok tehlikeli bir örgüt ile karşı karşıyayız. Ama ben şu an inanıyorum ve gözlemlerim ile de görüyorum. Hiçbir AK Partili dava arkadaşlarımızın bu terör örgütü ile bağlantılı olduğuna inanmıyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk de FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen ile çekilmiş fotoğrafları basına yansıyan bazı milletvekillerinin durumuna dair açıklama yaptı. Göktürk, "17-25 Aralık'tan önce işte milletvekiliyiz yurt dışı ziyaretlerimiz oluyor. Yurt dışı ziyaretlerine giden milletvekillerimizi o zaman ve halen bazı ülkelerde bunlar mihmandarlık yapıyorlar. Gittiklerinde bizim heyetlerimizi karşılıyorlar. Onlara gidilecek ziyaret edilecek yerlerde yardımcı oluyorlar. 17-25 Aralık tarihinden önceki süreçte bu mihmandarlık görevlerini yaparken onların özellikle ABD'ye giden heyetlerin bir numaralı ziyaret yerleri burası idi. Bunu açık yüreklilik ve samimiyet ile söylemek lazım. Şimdi bu ortaya çıkan fotoğrafların tamamı fitne için ortaya çıkarılmış ve insanlara buradan ayar vermek üzere yapılan operasyonlardır. Bu operasyon yani 15 Temmuz gecesi yapmaya çalıştıkları o adi alçak girişimin devamı niteliğindedir. Bu kadar net söylüyorum. 17-25 Aralık tarihinden sonra biz çok ciddi badireler atlattık ve tuzluk diye tabir ettiğimiz şerefsizler istifa ettiler" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ise 17-25 Aralık sürecinin milat olduğuna değinerek, şu ifadelerde bulundu:

"Mesela burada GESİAD var TUSKON'a bağlı olarak faaliyet gösteren bir kuruluş. Başka şehirde bir başka dernek adı altında vardı. Şimdi adamlar organizasyon yapıyor kendi bakanınızı çağırıyorlar. Bulunmadık mı hepimiz bulunduk arkadaşlar. Yani üç kez organizasyon yaptılar üç kez Nevşehir'e bakan geldi. Bizde herhalde kendi bakanımızın yanında durmamak gibi bir şey söz konusu olamaz. 17-25 öncesinin şu anda teraziye çekilmesi, muhakemeye çekilmesi bu partiyi bölme girişimlerinin en masum görünenidir. Şimdi bizim mücadelemizde bizi zayıflatmak için böyle bir girişimde bulunuyorlar. 17-25 Aralık'tan önce herkesin fotoğrafı olabilir. Herkes görüşmüş olabilir. Cumhurbaşkanımızın da olur, Başbakanımızın da olur, bakanlarımızın da olabilir. Çünkü biz o süreçte bunları kardeşimiz biliyorduk. Bununla ilgili olarak da Cumhurbaşkanımızın çok özlü bir ifadesi var. Olayın tamamını özetleyen çok doğru bir sözü var. Allah'tan af milletten özür diliyoruz dedi. Bizim duruşumuz bu. Zaten 2014'ten sonra Hakan Şükür'ler, eski milletvekilleri, eski bakanlar her biri çıktı açıklamalarını yaptı ve istifa edip defolup gittiler." - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Açıkgöz Murat Göktürk Nevşehir AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title