Haberler

Açık Havada Öğrenci ve Velilerin Okuma Keyfi

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri velileri ile birlikte okul bahçesinde kitap okudular.

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri velileri ile birlikte okul bahçesinde kitap okudular.

"Erdemli ve Başarılı Birey Projesi" kapsamında velilerini okula davet ettiklerini belirten ve öğrencilerle birlikte açık havada kitap okuduklarını belirten Okul Müdürü Mehmet Ekinci, öğrencilerin ve velilerin bundan çok keyif aldıklarını, bu uygulama ile okul, aile ve öğrenciler arasındaki diyaloğun pekiştiğini söyledi.

Kitap okuma etkinliğine katılan Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Akın ise, yaptığı açıklamada, eğitim-öğretim seviyesinin kalitesinin yükseltilmesinde önemli bir işlev gören Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında yürütülen etkinliklerin başarılı sonuçlar doğurduğunu belirtti.

Samsat İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü'nün başlattığı velilerle birlikte açık havada kitap okuma etkinliğinin ise çok ilgi gördüğünü kaydeden Akın, okul idaresi ve duyarlı ailelere teşekkür etti.

Akın, "Samsat ilçesinin eğitim alanında başarı elde etmesi için bütün imkanlarımızı kullanmakta ve değişik düşünce ve fikirlerle bu başarıyı pekiştirmeye çalışmaktayız. TEOG ve diğer sınavlarında başarı çıtamızı yükseltmenin gayreti içerisindeyiz. Erdemli ve başarılı bireylerin yetiştirilmesi geleceğimiz adına yapılabilecek en büyük yatırımdır. Açık alanda veliler ve öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliğini hayata geçiren okul idaresi, öğretmenler ve buna katılım sağlayan veliler ile öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Erdemli Samsat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title