Haberler

Acıgöl'de Kültür Merkezi İnşaatına Yeniden Başlandı

Güncelleme:

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde 7 yıl önce temeli atılan ve bir süre inşaatı duran kültür merkezinin yapımı yeniden başladı.

Acıgöl'de kültür merkezi inşaatına yeniden başlanıldı.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde 7 yıl önce temeli atılan ve bir süre inşaatı duran kültür merkezinin yapımına yeniden başlanıldı.

İlçede 800 metrekarelik alana kurulacak olan Acıgöl Belediyesi Kültür Merkezi'nin inşaatına başlandığını belirten Belediye Başkanı Ercan Ertaş, "Maddi kaynak bulunamadığından ve resmi işlemler aşılamadığından inşaatın yarım kaldı. Biz bu görevi devraldıktan sonra Acıgöl'de kültür merkezinin eksikliği kendini belli ediyordu. Bunun için Nevşehir İl Özel İdaresi ile bu konuda bağlantıya geçerek buraya 325 bin lira ödenek çıkarttık" diye konuştu.

Kültür merkezinin yüzde 50'sini tamamlandıktan sonra geri kalan kısmı için Kültür ve Turizm Bakanlığı'na başvuracaklarını aktaran Ertaş, "Kültür merkezini en geç 2015 yılı içerisinde hizmete açmaya çalışacağız" dedi. - Nevşehir

Kaynak: AA / Yerel

Ercan Ertaş Nevşehir Acıgöl Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

mersin:

bende daha önce bu ilçede görev yaptığımdan bilirim. eğitime ve okumaya çok önem veriyorlar. kolay gelsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title