Haberler

Acıbadem Adana Hastanesi Kitap Fuarı'na Sağlık Hizmeti Sunuyor

Acıbadem Adana Hastanesi Çukurova 8. Kitap Fuarı’nda katılımcılara hizmet verdikleri sağlık kabini vasıtası ile destek oluyor.

Acıbadem Adana Hastanesi Çukurova 8. Kitap Fuarı'nda katılımcılara hizmet verdikleri sağlık kabini vasıtası ile destek oluyor.

Hastane yetkilileri, özellikle kitap fuarına yazarların da imza günleri düzenlemesi nedeni ile çok yoğun bir ilgi olduğunu belirterek sağlık kabininin gerek hemşire gerekse donanım ile olası bir acil duruma karşı her an hazır olduğunu belirttiler. Hastane yetkilileri şimdiye kadar önemli bir sağlık probleminin yaşanmadığını ancak kendilerinin ekip olarak fuarın kurulum aşamasından geri toparlanacağı ana kadar 9 gün süresince tam zamanlı hizmet verdiklerini söylediler.

Fuarda aynı zamanda bir de stant kurarak görevlendirdikleri elemanlar aracılığı ile katılımcıları sağlık konusunda bilgilendirip bilinçlendirmeye çalıştıklarını da anlatan Acıbadem Adana Hastanesi yetkilileri, böylece kişilerin kendi sağlıklarına önem vermesine yardımcı olmaya çalıştıklarının da altını çizdiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title