Haberler

    Galatasaray'da Acı Gerçeğin Fotoğrafı! Kaptanlar Tek Kelime Etmedi

    Güncelleme:

    Galatasaray-Rize maçında Selçuk ve Sneijder ile takımın en kıdemlisi Sabri, maça ayrı ayrı geldi, farklı yerlere oturdu, tek kelime konuşmadı.

    Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Galatasaray'ın bu durumunun birçok sebebi var. Ancak başarısızlığın, en önemli nedenlerinden biri cumartesi akşamı Türk Telekom Arena'da Batı VIP tribününde saklıydı.

    BİRBİRLİLERİYLE KONUŞMADILAR

    Mustafa Denizli'nin de "Bu takımın en önemli sorunu sevgisizlik ve takım içindeki küslükler" diye açıkladığı tablo, statta bütün çıplaklığıyla ortadaydı. 1-1 biten Rize maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen iki kaptan, Selçuk ve Sneijder ile takımın en tecrübeli ismi Sabri tribündeydi, ama bir arada değildi!

    TAMAMEN KOPMUŞLAR

    Takımda birlikteliği sağlamaları beklenen üç yıldız oyuncu, kendileri birlikte değil; ayrı ayrı oturuyordu. Kaptan Selçuk İnan, hemen yedek kulübesinin arkasında, Tarık Çamdal, Eray İşcan ve Florya Metin Oktay Tesisleri görevlileri ile maçı izlerken, Sneijder, arka sırada dövüşçü Gökhan Saki ile Sabri Sarıoğlu ise, çaprazda, uzak köşede eşi Yağmur Sarıoğlu ile oturuyordu. Üç futbolcu stada da ayrı ayrı geldi; yukarı ayrı ayrı çıktı; farklı noktalara otururdu ve birbirleriyle hiç konuşmadılar...

    BUNA BiR SON VERiLECEK

    Takımda artık herkesin bildiği kopukluk tribüne böyle yansırken, Galatasaray yönetiminin de gözünden kaçmadı. Yönetimin önemli isimleri, her şeyin farkında olduklarını ve önümüzdeki sezon bu durumu ortadan kaldıracaklarını ifade etti. Yani, sezon sonunun en önemli icraatlarından biri, 'sevgi operasyonu' olacak.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Türk Telekom Arena Mustafa Denizli Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (13)

    MMOM:

    Müslüman, sıkıntılı ve tehlikeli zamanlarda Salaten Tuncina Dua sını okuyan sıkıntılardan kurtulur.

    9
    3
    yanıtYanıtla
    elidokuz:

    Muslera ve şeyşu hariç hepsini gönderin.

    8
    2
    yanıtYanıtla
    yönetime çağrı:

    Hepsini taş ocağına gönderin, vurun ayaklarına birer pranga, verin ellerine de kocaman balyozları. Sabahtan akşama kadar taş kırsınlar, kişilerin değil;Cimbomun büyük olduğunu anlasınlar. . .

    8
    0
    yanıtYanıtla
    haklı:

    bu takımın tamamı tasfiye edilip yeniden oluşturulmalı. yoksa bu nlardan hayır gelmez.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    ellidokuz:

    hepsini şutlayacaksın takımdan.

    3
    2
    yanıtYanıtla
    misafir:

    BUNLARDA NORMAL ERKEĞE BENZER HİÇ BİR YERLERİ YOK BUNLARIN HERYERİ TRAŞLI

    3
    2
    yanıtYanıtla
    iftiraci 6 kasimcilar:

    a yildirim yapmistir sike yapmis bu satilik cinconlara

    1
    3
    yanıtYanıtla
    Kim kime, dum dumaMobil-IOS:

    Herkes kendi dünyasını yaşıyor.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Metin:

    Bu tarık çamdal ne iş yapar

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Kadir:

    Parandelli ne guzel sabriyi gonderiyordu, sonradan her sey sabrinin lehine donustu. Ne sansli adam ya. Degil gs ptt ligi futbolcusu bile olamaz diye dusunuyorum.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title