Haberler

Acemi Kasaplar Hastanelik Oldu

Erzurum, Trabzon ve Çorum'da kurban kesmeye çalışırken yaralanan 285 kişi hastanelere başvurdu.

Erzurum, Trabzon ve Çorum'da kurban kesmeye çalışırken yaralanan 285 kişi, hastanelere başvurdu.

Bayram namazının ardından kesimlerin başladığı Erzurum'da, kurbanlıkları keserken yaralanan 79 kişi, Bölge Eğitim ve Araştırma, Yakutiye Eğitim Araştırma ile Palandöken Devlet hastanelerine kaldırıldı.

Vücutlarının çeşitli yerlerinde hafif şekilde yaralanma oluşan vatandaşların bir kısmı, tedavilerinin ardından taburcu edildi. Sağlık durumu ciddiyetini koruyanların ise tedavisi sürüyor.

-Çorum

Çorum'da da belediye tarafından belirlenen kurban kesim merkezleri ile kendilerine ait mülklerde kurban kesmeye veya kesen kasaplara yardım etmeye çalışırken yaralanan 150 kişi, hastanelerde tedavi altına alındı.

Yakınlarının yardımıyla ve ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların, tedavilerinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Vücudunda kırık tespit edilen üç kişinin ise ameliyat edileceği belirtildi.

Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi edilen yaralılardan Hasan Yeter, yaklaşık 650 kilogramlık kurbanlığı tek başına kestiğini belirterek, "Derisini yüzerken bıçağı elime kaydırdım. Sol el işaret parmağımdan yaralandım. Beş dikiş atıldı" diye konuştu.

Sungurlu ilçesinde de kurban keserken yaralanan 36 kişi, Sungurlu Devlet Hastanesine başvurdu. Yaralılardan ikisinin Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Hastane yetkilileri, bayram boyunca olası yaralanmalara karşı hazırlıklı olduklarını bildirdi.

-Trabzon

Kentte kurban keserken yaralanan 20 acemi kasap, Fatih Devlet Hastanesi, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi edildi.

Trabzon'da, her yıl kurban kesiminin ardından hastanelerin acil servislerine müracaat eden acemi kasap sayısında bu yıl düşüş yaşandığı gözlendi. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Hitit Üniversitesi Erzurum Trabzon Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title