Haberler

    Abu Dabi Motors Şov Yaptı

    CARMEDYA.COM – BMW markasının en iddialı bayiliklerinden olan Abu Dabi Motors i8 modelleri ile adeta şov yaptı. Altı özel boya seçeneği ile gelen BMW i8’ler çevre sakinlerinin beğenisine sunuldu. Bu özel renklerden sadece 9 adet bulunuyor. Bu renkler Lava Yeşil , Lava Kırmızı , Lava Turuncu, Austin Sarı ve Sunglow Sarı olarak sıralanıyor. Bu özel renkler...

    CARMEDYA.COM – BMW markasının en iddialı bayiliklerinden olan Abu Dabi Motors i8 modelleri ile adeta şov yaptı. Altı özel boya seçeneği ile gelen BMW i8"ler çevre sakinlerinin beğenisine sunuldu. Bu özel renklerden sadece 9 adet bulunuyor. Bu renkler Lava Yeşil, Lava Kırmızı, Lava Turuncu, Austin Sarı ve Sunglow Sarı olarak sıralanıyor.

    Bu özel renkler yüksek kalitede malzemeler kullanılara oluşturuluyor. Almanya"da ki kaliteli boya şirketleri tarafından yapılan bu uygulama görenleri kendine hayran bırakıyor. BMW i8"e sunulan renklerin dışında özel body-kit ayrıntılarda müşterilerin tercihine bırakılmış.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Otomobil Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title