Haberler

Abone Oldu Çeyrek Altınla Ödüllendirildi

Manisa'nın Soma ilçesinde 10 Şubat 2015 yılında devraldığı Bölgesel Isıtma Sistemi Projesi'ne 60 Milyon TL yatırım yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 22 ayda 264 olan abone sayısını 5 bine taşıdı. Bölgesel Isıtma Sistemi Ofisi'ne gelen 5 bininci abone Ayhan Çelikkaya'yı ofis personelleri ile birlikte alkışlarla karşılayan Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Halis Satılmış, Çelikkaya'ya küçük altın hediye etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma Bölgesel Isıtma Sistemi'ni konutlarda ve ticari alanlarda yaygınlaştırmak amacıyla yaptığı yatırımların karşılığını almaya başladı. İlçede Bölgesel Isıtma Sistemi'ne 22 ayda yaklaşık 60 milyon TL'lik yatırım yapan Büyükşehir Belediyesi, 10 Şubat 2015 yılında 264 olan abone sayısını 30 Kasım 2016 itibariyle 5 bine taşıdı. Soma Bölgesel Isıtma Sistemi Ofisi Personelleri de 5 bininci abone Ayhan Çelikkaya'ya sürpriz yaptı. Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Halis Satılmış ve ofis personelleri, abone işlemleri için ofise gelen Ayhan Çelikkaya'yı alkışlarla karşıladı. Kendisini tebrik eden Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış, 5 bininci abone Ayhan Çelikkaya'ya küçük altın hediye etti.

Soma Bölgesel Isıtma Sistemi'nin avantajlarının yanı sıra projenin Soma için önemine değinen Bölgesel Isıtma Sistemi 5 bininci abonesi Ayhan Çelikkaya," Soma Bölgesel Isıtma Sistemi'nin geçtiğimiz hafta mahallemize alt yapısı tamamlanınca, hemen başvuruya geldim. Bu sistem Soma için çok mükemmel oldu. Bacalardan çok, çöp kovalarından çıkan dumanlar Soma'yı yaşanmaz hale getiriyor. İnşallah bu sistem tüm Soma'ya yayılır. İlk baştan pahalı gibi görülüyor, ama daha sonra rahat edileceğini düşünüyorum" dedi.

"Soma'yı hava kirliliğinden kurtaracağız"

Soma'yı hava kirliliğinden kurtarmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını hatırlatan Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Halis Satılmış, "Büyükşehir Belediyesi olarak bu sistemi devir aldığımızda, bizim hakkımızda çok şey söylendi. Ama biz Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde öncelikle Soma'yı hava kirliliğinden kurtarmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya ant içtik. Soma Bölgesel Isıtma Sistemi'nde de bu yıl 5 bin, daha sonraki yıl 10 bin, bir sonraki yılda 15 bin abone hedefimiz vardı. Bundan sonra da her bin abonemizde çekilişle sürprizlerimiz devam edecek. Hedefimiz Soma'yı bir an önce hava kirliliğinden kurtarmak" dedi.

Soma Bölgesel Isıtma Sistemi'nin hem son teknolojiye sahip olduğunu, hem de ekonomik olduğunu da vurgulayan Satılmış," Dışarıdan bu sistem pahalı gibi geliyor. Ama tam tersi. Bugün en basit doğalgaz aboneliği 7 bin Türk lirası. Bu sistemde ise 2 bin 750 TL artı KDV ücretiyle her şeyi biz yapıyoruz" dedi.

Bölgesel ısıtma sisteminde 20 bin aboneye ulaşacak alt yapı çalışmasını tamamladıklarını da sözlerine ekleten Satılmış, "Yatırımlarımız Soma'da devam ediyor. Yılbaşında Turgutalp ve TOKİ bölgesinde iletim hattına başlıyoruz. 2018 yılının sonunda Soma'da ısıtmadığımız hiçbir konut bırakmamayı hedefliyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Soma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title