Haberler

Ablasının Benzin Döküp Yaktığı Ayşe, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Güncelleme:

Mersin'de sevdiğiyle kaçtığı gerekçesiyle ablasının benzin döküp yaktığı ve kaldırıldığı hastanede ölen Ayşe Ersöz, duvağı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde sevdiğiyle kaçtığı gerekçesiyle ablası Elif Keser'in benzin döküp yaktığı ve kaldırılydığı hastanede ölen 18 yaşındaki Ayşe Ersöz, duvağı ile gözyaşları arasında toprağa verildi.

TABUTUNA GELİN DUVAĞI KONULDU

İzmir'de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ayşe Ersöz'ün cenazesi akşam saatlerinde getirilerek Tarsus Şehir Mezarlığı Morgu'na konuldu. Sabah saatlerinde ailesi ve yakınları tarafından cenaze nakil aracına alınan Ayşe Ersöz'ün tabutunun üzerine, yakınları gelin duvağı koydu. Cenaze törenine katılan Tarsus Belediye Başkanı MHP'li Şevket Can aile bireylerine başsağlığı diledi.

VAİZ: HERKES AİLEYE DESTEK OLMALI

Tarsus'a yaklaşık 34 kilometre uzaklıktaki Hacıhamzalı Mahallesine cenaze aracı ile götürülen genç kızın cenazesi, akrabaları tarafından gözyaşlarıyla karşılandı. Tarsus Müftülüğü vaizlerinden Ali Kılıç'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından toprağa verildi. Vaiz Ali Kılıç cenaze namazında yaptığı konuşmada, "Bu olaya muhatap olan aileye hepimizin destek olması gerekir. Bu aileyi yalnız bırakmayınız, destek olunuz. Bu acıları komşuların ilgisiyle, alakasıyla, desteği ile aşılır" dedi.

KAÇTIĞI GENÇ DE ORADAYDI

Ablası Elif K. tarafından üzerine benzin dökülerek yakılan ve vücudunun % 78'i yanarak İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Ünitesi'ndeki tedavi sonrası kurtarılamayarak yaşama veda eden Ayşe Ersöz'ün, 10 Mart'ta giyeceği gelinliğin duvağını tabutunun üzerinde gören, kaçtığı sevgili Mehmet Özkan gözyaşlarına hakim olamdı. Törende 24 yaşındaki Özkan, arkadaşlarının yardımı ile güçlükle ayakta durabildi.

"ALLAH BU ACIYI KİMSEYE YAŞATMASIN"

Kızının duvağı ile üzeri örtülen tabutun mezarlığa götürülmesinin ardından gözyaşlarına boğulan anne Fatma Ersöz ise, "Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın, kimsenin başına böyle bir hadiseyi vermesin ne diyebilirim ki?" diye hıçkırıklara boğuldu.

10 Mart 2015'de yapılacak nikah ile gelinlik giyerek dünya evine girmesi planlanan Ayşe Ersöz'ün cenazesi kalabalık bir topluk tarafından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

ABLA GÖZALTINA ALINACAK

Kız kardeşinin üzerine benzin dökerek ölümüne neden olan evli 1 çocuk annesi abla Elif Keser'in Adana'da devam eden tedavisinin ardından gözaltına alınarak sorgulanacağı bildirildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tarsus Mersin İzmir Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (1)

dilamobilWeb@haberler.com:

Olmaz olsun böyle bi abla. Sende cehennem de yanarsın merak etme

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title