Haberler

Abidinpaşa ve Başak Aile Merkezi'nde Yıl Sonu Sergisi

Mamak Aile Merkezi kursiyerleri bir yıl boyunca hazırladıklar el emeği göz nuru eserleri, düzenledikleri yıl sonu sergisinde beğeniye sundu.

Mamak Aile Merkezi kursiyerleri bir yıl boyunca hazırladıklar el emeği göz nuru eserleri, düzenledikleri yıl sonu sergisinde beğeniye sundu.

Başak Aile Merkezi ve Abidinpaşa Aile Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı yıl sonu sergisi törenle açıldı. İğne oyasından takı tasarıma, dikiş-nakıştan şiş dantele Başak Aile Merkezi'ndeki 350 kursiyerin ahşap boyama, alüminyum rölyef, resim, iğne oyası gibi branşlarda da Abidinpaşa Aile Merkezi'nden 200 kursiyerin eserleri göz kamaştırdı. Açılışa Mamak Belediye Başkanı'nın eşi Zeliha Akgül, Meclis üyesi Ayşe Ekici, AK Parti Ankara Milletvekili adayları Jülide Sarıeroğlu, Fatma Coşar Karacan, Hatice Demirtaş, AK Parti Mamak İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Demirbilek, çok sayıda kursiyer ve vatandaşlar katıldı. Açılış kurdelesini kesen Zeliha Akgül, kurs öğretmenlerine öğrenci yetiştirmenin ve insana hizmetin büyük sabır gerektirdiğini ifade ederek, gösterdikleri emekten dolayı teşekkür etti. Akgül, "Mamak'ta belediye başkanımızın başlattığı sosyal ve kültürel belediyeciliğin meyvelerini almaya başladık. Hanımlarımıza fırsat verildiğinde çok güzel eserler ortaya çıkartıyorlar. Kurslarımızda kursiyerlerimiz becerilerine beceri katmıştır. Üretmenin verdiği haz bir başka güzel. Bir parçayı ortaya çıkarabilmek için aylarca çalışan kursiyerlerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Kursiyerlerin ürünlerini tek tek inceleyen Akgül, kurs eğitmenlerinden bilgi aldı.

2 yıldır Abidinpaşa Aile Merkezi kurslarından faydalandığını belirten Fatma Çetinkaya, "İğne oyası kursuna gittim. Evde oturmaktansa hem öğrendim hem ürettim. Belediye Başkanımıza bize bu imkanı sundukları için teşekkür ediyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayşe Ekici Ak Parti Mamak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title