Haberler

    Abdurrahim Albayrak'ın Maçta Dişleri Döküldü

    Güncelleme:

    Galatasaray ve Milli Takımımızın maçlarındaki aşırı heyecanlı haliyle tanınan Abdurrahim Albayrak'ın, Mersin İdman Yurdu maçında dişleri döküldü.

    Süper Lig'de oldukça zorlu geçen Mersin İdmanyurdu maçı, Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın dişlerine maloldu!

    Umut'un Galatasaray'ı 3-2 öne geçiren golü sonrası yaşanan sevinçte Albayrak'ın dişleri döküldü. Protez diş kullanan Albayrak'ın dökülen dişleri için TT Arena'ya doktor çağrıldı. Sarı kırmızılı yöneticiye ilk müdahale soyunma odasında yapıldı.

    "KOLTUKLARA VURDUM, DİŞLERİM DÖKÜLDÜ"

    Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Albayrak, "Maçta bir pozisyonda heyecandan kendimi sıktım, koltuklara vurdum ve dişlerim döküldü. Ancak doktorum, tüm ekibini stada yolladı ve sağolsunlar sorunu çözdüler" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Abdurrahim Albayrak Mersin İdmanyurdu Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (13)

    adamin biriMobil-ANDROID:

    Bildigin saklaban!!! tribun amigosu olmak disinda bir ise yaramaz. Koca GS klubune yakismiyor.

    7
    9
    yanıtYanıtla
    Ben bu Abdoşa demiştim..Mobil-IOS:

    (Ucuz protez çabuk dökülür sonra yerlerden toplarsın)demiştim ama dinletememiştim;dediğim çıktı netekim!!!

    12
    4
    yanıtYanıtla
    FernandezMobil-IOS:

    Bildiğin maskot ve türk futbolu bu gibi adamlara emanet

    6
    6
    yanıtYanıtla
    hakan_09:

    şikecı olacagına saklaban olsun daha ıyı sızı gıdı sıkecı takımın taraftarları sızı hemen damlamıssınız buraya. .

    9
    2
    yanıtYanıtla
    Canary:

    Bence Türkiye''nin en iyi hakem ne Cüneyt Çakır ne de başkası, Fırat Aydınus bu işte bir numara. Evet dün hata yapmış olabilir bazı pozisyonlarda fakat Türk futboluna seyirciden baskıdan etkilenmeyen Fırat Aydınus gibi sempatik adamlar lazım. Bu hakemimizin değerini bilelim, onu sahada da bir çok kez izledim ve bu işi gerçekten biliyor. (Bazen hata yapıyor olabilir fakat o da insan ve hiçbir takıma kasti bir şey yaptığını hiç ama hiç zannetmiyorum) Alkışlarla yaşıyorsun Fırat Aydınus.

    5
    6
    yanıtYanıtla
    Azizcak:

    Tek dişi kalmış canavar

    2
    5
    yanıtYanıtla
    RecepMobil-IOS:

    Albayrak adamsın...

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Blackeagle 75Mobil-IOS:

    Zaten dişleri bi tyaf görünüyodu ne zaman gülse bi kıl oluyodum bu adama. yeniden yaptırsın daha iyi olur

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Tarkan KewellMobil-IOS:

    Haha :) aslanim Albatros

    0
    3
    yanıtYanıtla
    ruhi:

    tüm türkiyeye duyurulur, doktor ve tüm ekibi gelmezsse ayama dişimi yaptırmam, neyse beterin beteri var ya herif hastaneyi stada isteseydi nolacadı, hastane yine ucuz gurtulmuş, yılın dişleri ha.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title