Haberler

    Abdürrahim Albayrak: Bruma Ayrılmak İstedi...

    Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 5. haftasında yarın Eskişehirspor ile yapacağı maç için Eskişehir'e gitti.

    Sarı-kırmızılı ekip, Atatürk Havalimanı'ndan özel bir uçakla Eskişehir'e hareket etti.

    Galatasaray takımının Eskişehirspor maçı kafilesinde, Eray İşcan, Alperen Uysal, Alex Telles, Hakan Balta, Koray Günter, Emre Can Coşkun, Tarık Çamdal, Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Birhan Vatansever, Emre Çolak, Sinan Gümüş ve Goran Pandev yer aldı.

    "İYİ BİR MAÇ OLACAĞINI ÜMİT EDİYORUM"

    Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, uçağın hareketinden önce Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere açıklama yaptı.

    Albayrak, iki takımın da dokuzar puanı olduğunu anımsatarak, "Geçen hafta Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenildik. O maç bizim için Çaykur Rizespor karşılaşması öncesi kadroyla ilgili çok önemli bir sınavdı. Eskişehir'e birçok as oyuncumuzu götürmüyoruz. İyi bir maç olacağını ümit ediyorum" diye konuştu.

    Ligdeki Çaykur Rizespor maçında sakatlığı tekrarlayan Burak Yılmaz'ın durumuna değinen Albayrak, "Burak şu anda bıraktığımız yerde. Yine bu maçta da oynamak isterdi. Durumunda bir sıkıntı yok. Hakikaten çok korktum. Önemli silahımız, yıldızımız, kardeşimiz. Bu konuda kimseyi suçlamaya gerek yok. Futbolcularımızın oynama isteği bizi mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

    Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da sarı-kırmızılı yönetici, "Düne kadar stoper arıyorduk. Şimdi bizden stoper istiyorlar. Mesela bizim Emre Can'ı birçok kulüp istiyor. Stoper konusunda gelişmeler var. Eskiden biz stoper arıyorduk, artık bizden stoper istiyorlar" dedi.

    "GÖKHAN ZAN'I ÇOK SEVİYORUM"

    Takımdan ayrılmasını istediği Gökhan Zan'la ilgili daha önce sarf ettiği sözlere açıklık getiren Albayrak, "Gökhan Zan, çok sevdiğim futbolculardan bir tanesi. Her dönem beraber çalıştık, hiçbir problem çıkarmadı. Onu çok seviyorum. Gökhan da futbolu sevsin. İyi oynasın, başka bir kulübe de gider. Beni mahcup etsin. Gökhan'ın oynamasını istiyorum. Galatasaray'da veya başka bir takımda oynasın" değerlendirmesinde bulundu.

    "BRUMA AYRILMAK İSTEDİ..."

    Albayrak, Portekizli genç yıldız Bruma'nın yükselen form grafiğine dikkati çekerek, "Göreve geldiğim zaman, Bruma'nın menajerleri oyuncunun gitmek istediğini, Fatih Terim'den sonra şans bulamadığı için mutsuz olduğunu söylediler. Şimdi Bruma'yı görüyorsunuz. Tüm oyuncularımız çok iyi. Yine Sneijder'i görüyorsunuz. Selçuk, Sabri inanılmaz performans sergiliyorlar. Hepsi inanılmaz oynuyorlar. Bir arkadaşımız hata yaptığı zaman, diğer arkadaşları o eksiği kapatmak için savaşıyor. Biz, teknik heyet, oyuncular, yönetim, taraftar herkes mutlu" şeklinde konuştu.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Abdurrahim Albayrak Eskişehirspor Gökhan Zan Bruma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title