Haberler

Abdürahim Albayrak'tan Sabri İtirafı

Güncelleme:

Galatasaray'ın yeni yöneticisi, "Sabri'yi Prandelli'yi kadro dışı bırakmamış." diyerek Ünal Aysal'ın "Onu kadro dışı bırakan Prandelli'dir" sözünü yalanladı.

Galatasaray Kulübü'nde 25 Ekim'de yapılan olağanüstü genel kurulda başkan seçilen Duygun Yarsuvat ve yönetim kurulu üyeleri mazbatalarını aldı. Yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak'ın, "Sabri'yi Prandelli kadro dışı bırakmamış" sözleri dikkati çekti.

ÖNCE İSYAN ETTİ SONRA ESPRİ YAPT I

Galatasaray'ın futbol şubesi sorumlusu Abdurrahim Albayrak mazbata töreni öncesinde gazetecilere sitem etti ve "Yağmurda gözümü silerken, ağlıyor yazdınız. Mustafa Denizli ile görüştüğümü yazdınız, hiç kimse ile görüşmedim, ayıp ediyorsunuz" diyerek duygularını dile getirdi. Abdurrahim Albayrak mazbatasını alırken de gazetecilere, "Şimdi de sevinçten ağlıyor yazmayın" diyerek espri yaptı.

YARSUVAT'TAN PRANDELLI YORUMU

Mazbata töreni sonrasında başkan Duygun Yarsuvat gazetecilerin sorularını yanıtladı ve ilk olarak Prandelli gönderilecek mi sorusuna şu cevabı verdi; "Roma hocasını bıraktı mı? Bunun için teknik heyetimiz var, onların düşüncelerini dinleyeceğim. Konuşup, karar vereceğim. Eboue konusunu Abdurrahim'e sormayın, Federasyona sorun. Dedikodulara inanmayın. Para almadığı için performans düşmez. Performans düşerse hiç parasını alamaz."

ALBAYRAK: SABRİ'Yİ PRANDELLIO KADRO DIŞI BIRAKMAMIŞ

Yarsuvat soruları cevapladıktan sonra bir foto muhabirinin makinesini aldı ve basın mensuplarının fotoğrafını çekti. Bugün antrenmana çıkan Sabri Sarıoğlu ile ilgili soruya ise Abdurrahim Albayrak, "Sabri Galatasaray'ın alt yapısından yetişmiş, Galatasaray'ın kaptanıdır ve bu sabah çalışmalarına başlayacak. "Hoca ile konuştuk, o da mutlu oldu. Sabri'yi Prandelli kadro dışı bırakmamış" dedi." yanıtını verdi.

ÜNAL AYSAL NE DEMİŞTİ ?

Ünal Aysal, Galatasaray Başkanlığı'nı bırakacağını açıkladığı TRT 1'deki programda, Sabri Sarıoğlu'nun durumu için, "Onu kadro dışı bırakan Prandelli'dir" açıklamasını yapmıştı.

Aysal daha da ileri gidip, "Ben elimdeki elemanı değerlendirmek isterim. Ancak hoca ısrarlı olunca bizde bu tedbirleri almak zorunda kalıyoruz' diye konuşmuştu.

SABRİ YENİDEN A TAKIMLA ÇALIŞTI

Öte yandan yeni yönetim tarafından affedilen Sabri Sarıoğlu, 3,5 ay sonra A takımla birlikte bugünkü idmanda yer aldı.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Abdurrahim Albayrak Duygun Yarsuvat Galatasaray Ünal Aysal Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

şinasi sözen:

Sabri Bizim Herşeyimiz. Sabiri''siz galatasarayı gördük Sabri SARIOĞLU Galatasarayda kaptanlığa en yakışan isimdi. Onun arkasındayız.

12
3
yanıtYanıtla
prandelli istifa:

Gönderin gitsin Praandelliyi adamda heyecan yok oda Mancini gibi yapıp parayı kapacak

5
2
yanıtYanıtla
MEHMET ASLAN:

TARAFTARIN VE REİSİN ÖZLEMİ BİTTİ, GS''A HAYIRLI OLUR İNŞALLAH.

6
1
yanıtYanıtla
Ergün:

sabri reis hoşgeldin. . .

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title