Haberler

Abdüllatif Şener: CHP'de Siyasete Devam Edebilirim

Güncelleme:

Ak Parti'nin kurucularından Abdüllatif Şener, konuk olduğu programda, "Siyasete CHP'de devam edebilirim" dedi.

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor?" programına konuk olan AK Parti'nin kurucularından ve eski bakan Abdüllatif Şener, CHP'den milletvekili adayı olacağı yönündeki iddialara cevap verdi.

"CHP'DEN SİYASETE DEVAM EDEBİLİRİM"

Şener, "Şu anda benim de bilgim dahilinde bir adaylık durumu yok ama bu olmaz diye bir şey yok. CHP'den siyasete devam edebilirim" dedi. Şener'in yaptığı açıklama sosyal medyada geniş yer buldu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Abdüllatif Şener Şirin Payzın Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (177)

tr:

dürüst bir adam olan sn şener chpden aday olursa oyumu chpye veririm. rahmetli dedem onun zamanında cebimiz para gördü derdi. emekliye ve memur-işçiye tarihte ki en yüksek zammı yapmış adamdır.

53
107
yanıtYanıtla
meryem:

2 kasimda herkes chp li insanlah sayin sener hosgeldiniz biz kimseyi dislamayiz inanin buna

21
94
yanıtYanıtla
BeyhanMobil-IOS:

Inadina akp

84
21
yanıtYanıtla
AZAD ÖZGÜR:

Sn Abdüllatif Şener,çok takdir ettiğim saygı değer dürüst bir siyasetçi,tamda HDP,lik.

15
89
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

Hangi partiden olursa olsun gemi batacak zaman ilk önce o terkeder. Mayasında biraz kaypaklık var da.

72
28
yanıtYanıtla
Deniz:

ulan gemimi kaldı adam yıllardır ayrılmış o partiden yenimi öğreniyorsunuz

yanıt1
yanıt19
adin:

Şener oyun oynadı kaybetti.

85
14
yanıtYanıtla
kartal:

Değerli bilim adamı siyasetci dürüst bir vatansever syn abdullatif şener chpye katılırsa ülkeye çok faydalı olacağı kesin

23
67
yanıtYanıtla
Kurmik:

Belliki ac kalmis , koltuk olsunda nere olursa olsun

54
19
yanıtYanıtla
SİVAS:

BİR SİVASLI OLARAK ÇOK SEVİNDİM CHP DE OLMASINA.

51
13
yanıtYanıtla
Tüm 177 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title