Haberler

Abdullah Tekin'den Spil'e Cami Projesi

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı inşaat yüksek mühendisi Abdullah Tekin sosyal sorumluluk çerçevesinde Spil Milli Parkı’na yapılacak olan caminin projesini hazırladı.

AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı inşaat yüksek mühendisi Abdullah Tekin sosyal sorumluluk çerçevesinde Spil Milli Parkı'na yapılacak olan caminin projesini hazırladı. Spil Milli Parkına yapılacak olan Camide ahşap ve doğal taşlar kullanılarak sekizgen yapıda inşa edilecek. Tekin hazırladığı Otağ şeklindeki cami projesini Orman Bölge Müdürü Rahmi Bayrak'a teslim etti.

MÜSİAD'ın kurucu başkanı olan inşaat yüksek mühendisi Abdullah Tekin, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduktan sonra da sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam ediyor. Spil Milli Parkına yapılacak olan caminin projesini Mimar Emine Morbel, İnşaat Mühendisi Sedat Çobanoğlu, İnşaat Mühendisi Mücahit Kızılgüney, Makine Mühendisi Lütfü Binicioğlu ve Elektrik Mühendisi Ömer Günhan ile birlikte hazırlayan Tekin, projesi Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak'a teslim etti.

TEKİN ORMAN HAFTASI NEDENİYLE BAYRAK'I ZİYARET ETTİ

AK Parti Milletvekili aday adayı Abdullah Tekin Orman haftası münasebetiyle Orman ve Su İşleri Bakanlığı 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak'ı ziyaret etti.

Tekin, "Allah'a hamdolsun, AK Parti Hükümetleri döneminde ağaçlandırmaya, ormanların korunmasına, tabiatın muhafazasına ve çevreye çok büyük önem verildi. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 2007 yılında başbakanlığı döneminde, dünya çapında nam salacak bir ağaçlandırma seferberliği başlatmıştı. Bu çerçevede Sayın Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu 5 yıllık bir eylem planı hazırladı. Bu kapsamda ülkemizde 2 milyon 400 bin hektar alanda 2 milyar fidan Orman Genel Müdürlüğümüzün koordinasyonunda toprakla buluşturuldu. Dünyada pek çok ülkede orman varlığı azalırken, Türkiye'de Allah'a şükür orman varlığı hem alan olarak, hem de odun serveti olarak artıyor. Bunu gururla ifade ediyoruz. Sevgili Peygamberimiz de, 'Kıyametin koptuğunu görseniz, Şayet elinizde dikilmek üzere bir fidan varsa onu dikiniz' buyurmuşlardır. Manisa'mızda da Spil Dağı, Yamanlar Dağı, Yuntdağ, Bozdağlar ve Sabuncubeli civarında ormanlık alanlar mevcuttur. Bununla beraber Spil dağı, ülkemizin önemli milli parklarından biridir. Orman Bölge Müdürlüğümüz yakın zamanda Spil Dağı Milli Parkı'nda ciddi yatırımlar yaparak tüm alt ve üst yapıyı yenilemiştir." dedi.

TEKİN SPİL'E YAPILACAK CAMİ PROJESİNİ HAZIRLADI

Yakın zaman önce Spil Dağı Milli Parkına yaptıkları ziyarette, Orman Bölge Müdürü Rahmi Bayrak'ın, Atalanı mevkiinde tesislere ilave olarak Spil Dağına yakışan, çevreyle bütünleşecek mimariye sahip bir Cami ihtiyaçları olduğundan bahsettiğini kaydeden Tekin, "Biz de Osmanoğlu Mühendislik olarak, Sosyal Sorumluluk kapsamında ekipte yer alan mimar Emine Morbel, İnşaat Mühendisi Sedat Çobanoğlu, İnşaat Mühendisi Mücahit Kızılgüney, Makine Mühendisi Lütfü Binicioğlu ve Elektrik Mühendisi Ömer Günhan ile birlikte birlikte Şehzadelerin yetiştiği Spil dağına yakışır ahşap ve doğal taşlarla yapılacak sekizgen yapıda, kültürümüzdeki otağ şeklinde bir cami projesini yapıp bugün kendilerine teslim ettik elhamdülillah." şeklinde konuşarak kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Rahmi Bayrak'a teşekkür etti.

Orman Bölge Müdürü Bayrak da, hem ziyaret için hem de Spil'e yapılacak olan cami projesini hazırladıkları için Abdullah Tekin ve proje ekibinde yeralan mimar Emine Morbel, İnşaat Mühendisi Sedat Çobanoğlu, İnşaat Mühendisi Mücahit Kızılgüney, Makine Mühendisi Lütfü Binicioğlu ve Elektrik Mühendisi Ömer Günhan'a teşekkür etti.

AK Parti Manisa milletvekili aday adayı Tekin de böylesine önemli ve özel bir projede emek vermekten dolayı onur ve gurur duyduklarını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Tekin Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title