Haberler

Abdullah Kiğılı İzmir Mavibahçe AVM Mağazası Açıldı

Güncelleme:

Türkiye'nin erkek giyim markası Abdullah Kiğılı, mağazalarına bir yenisini daha ekleyerek satış ağını genişletiyor.

Yurt içinde 8 şehirde 17 mağaza ile hizmet veren Abdullah Kiğılı'nın 18. mağazası İzmir Mavibahçe AVM'de açıldı.

Çağdaş erkeğin gardırobunu şekillendiren en önemli öğelerden biri olan Abdullah Kiğılı, zengin koleksiyonu, en iyi kalitede kullanılan iplik ve İtalyan kumaş ayrıcalığını ulaşılabilir lüks avantajını stil sahibi erkeklere sunuyor. İzmir'de moda ve alışverişin yeni merkezi olacak Mavibahçe AVM'deki Abdullah Kiğılı mağazası 14 Kasım 2015 Cumartesi günü açıldı. 194 m² alan üzerine kurulu İzmir Mavibahçe AVM mağazası, Abdullah Kiğılı kalitesini yansıtan koleksiyonları ile erkeklere konforlu giyim ayrıcalığını sunacak.

Kiğılı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı açılış ile ilgili yaptığı açıklamada "Kiğılı olarak, Beyoğlu'nda ilk mağazamızı açmamızın üzerinden tam 46 yıl geçti. Abdullah Kiğılı en yeni mağazamız olan İzmir Mavibahçe AVM'deki Abdullah Kiğılı mağazasıyla İzmirliler ile İzmir'deki 8. mağazamızda buluşmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Kaliteli çizgisi ile fark yaratan Abdullah Kiğılı, sonbahar kış sezonunda şehirli erkeğin iş ve günlük yaşamda aradığı şıklığı, desen, renk ve model çeşitliliği ile sağlıyor. Değişen hayat tarzlarına göre yeniden şekillenen giyim stilleri, artık erkeklere daha zengin seçenekler sunuyor. Klasik çizgilere modern yorum getiren ve Türkiye'de üretilen tasarımlarda; yumuşak, hafif ama sıcak tutan doğal elyaf, kaşmir, alpaka ve yün karışımlar, yün- ipek karışımı öne çıkıyor. % 100 kaşmir ve yün ekose ceketlerin yanı sıra yün-ipek karışımı olanlar da şehirli erkeğin özgün stilini tamamlıyor. Desen çeşitliliği ile dikkat çeken rengarenk ceket ve pantolonlar Abdullah Kiğılı koleksiyonuna hareket getiriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdullah Kiğılı Türkiye İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title