Haberler

Abdullah Gül Üniversitesi Yeni Sezona İddialı Hazırlanıyor

Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) Takımlarından Abdullah Gül Üniversitesi Spor Kulübü (AGÜspor) yeni sezon hazırlıklarını yabancı oyunculardan yoksun olarak sürdürüyor.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) Takımlarından Abdullah Gül Üniversitesi Spor Kulübü (AGÜspor) yeni sezon hazırlıklarını yabancı oyunculardan yoksun olarak sürdürüyor. Kadir Has Spor Salonu'nda her gün tek idman yapan Kırmızı-Beyazlı takımda baş antrenör Ayhan Avcı çalışmalardan oldukça memnun.

Başantrenör Ayhan Yardımcı Antrenör Müge Kolday Berkalp nezaretinde çalışan AGÜspor'da bu çalışmalara yerli 6 oyuncu katılıyor. İzinli olan isimler ve yabancı tranfserler ise önümüzdeki haftadan itibaren takıma katılacak. Çalışmalara Esra Ural, Pınar Demirok, Özge Bilgin, Sinem Ataş ve yeni transferler Gülşah Duman ile Deniz Çatalbaş katılırken, çalışmaların oldukça neşeli ve keyifli geçmesi dikkat çekiyor.

Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı, yeni sezonda takımdan çok umutlu olduğunu söyledi. Avcı, "Kuvvet, dayanıklılık ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyoruz. Çok genç bir kadroya sahibiz. Önümüzdeki hafta tam karo olarak çalışmalara başlayacağız. Yabancı oyuncularımızın gelmesi ile birlikte daha iyi olacağız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayhan Avcı Kadir Has Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title