Haberler

Abdullah Gül'ün Kayseri Mitingi

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Bugün Kayseri'nin 4 İlçesini Ziyaret Etti. Abdullah Gül, Özvatan İlçesi Çıkışında Kendisini Protesto Eden Bir Grup MHP'liye El Sallayarak Karşılık Verdi.

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, bugün Kayseri'nin 4 ilçesini ziyaret etti. Abdullah Gül, Özvatan ilçesi çıkışında kendisini protesto eden bir grup MHP'liye el sallayarak karşılık verdi.

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, dün geldiği memleketi Kayseri'de bugün de temaslarını sürdürdü. Sabah saatlerinden itibaren sırasıyla Felahiye, Özvatan, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini ziyaret eden Abdullah Gül, yol üzerindeki köylere de uğrayarak vatandaşlarla bir araya geldi. Bütün ilçelerde miting düzenleyerek vatandaşlara seslenen Bakan Gül, AK Parti olarak 4.5 sene içerisinde yaptıkları icraatlar hakkında konuştu. Vatandaşlar Abdullah Gül'e gittiği bütün ilçelerde sevgi

gösterisinde bulunurken, Özvatan ilçesinde ise bir grup MHP'li protesto gösterisinde bulundu. "Hastanemiz yok, doktorumuz yok" şeklinde slogan atan gruba, Abdullah Gül'ün korumaları ve emniyet güçleri müdahale etti. Gül, miting sırasında konuşurken yapılan protestoya, "O gençler birilerinin dolduruşuna gelerek yapıyorlar. Müdahale etmeyin. Bırakın" dedi. Abdullah Gül, Özvatan'dan ayrılırken kendisini yuhalayan MHP'lilere el sallayarak karşılık verdi.

Bakan Gül, daha sonra Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerinde düzenlenen mitingde halka hitap etti.

(SE-ATÖ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title