Haberler

Abdullah Gül: İnşallah Bu Tip Olaylar Önceden Önlenir

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geldi. Gül, dün akşam Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısında yaralananları ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı. Abdullah Gül, ziyareti sonrasında kısa bir açıklama yaptı.

Gül, "Doktorlar muhakkak bilgi veriyorlar. Ziyaret ettiklerim gayet iyidir. Böyle bir olay hepimizi derinden üzdü. Böyle bir terör saldırısını planlayanlar, yapanlar, arkasındaki zihniyeti, hepsini şiddetle lanetliyorum. Böyle bir Ramazan gününde bu tip saldırıların yapılmasının akılla, mantıkla hiç izahı yok. Bu tip terör organizasyonlarının dini kullanmaları, İslam'ı kullanmaları nasıl bir zihniyete saplandıklarını acı acı göstermektedir. Bütün bunlara karşı dayanışma içerisinde durmak, akıllı mücadele etmek, birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza etmemiz gerekir. İnşallah bu tip olaylar önceden önlenir" dedi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Gül Sadi Konuk Bakırköy Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title