Haberler

Gül : Herkesi Teröre Karşı Bir Arada Durmaya Davet Ediyorum

Güncelleme:

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, Kızılay'daki terör saldırısı ile ilgili taziye yayınladı. Gül teröre karşı birlik çağrısında bulundu.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Kızılay'daki terör saldırısı ile ilgili Twitter hesaplarından açıklamalarda bulundu.

"TAVİZSİZ BİR ŞEKİLDE BİR ARADA DURULMALI"

Abdullah Gül, "Ankara'daki hain terör saldırısını lanetliyorum. Aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Görüşü ve düşüncesi ne olursa olsun, herkesi teröre karşı tavizsiz bir şekilde bir arada durmaya davet ediyorum" dedi.

"NEFRETLE LANETLİYORUM"

Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç da, Ankara Kızılay'da meydana gelen ve 37 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan bombalı saldırıya ilişkin taziye mesajı yayımladı. Arınç, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaştığı mesajında, saldırıyı ve terörden medet umanları nefretle lanetlediğini belirtti.

TAZİYESİNİ İLETTİ

Arınç, şu ifadeleri kullandı: "Ankara'da meydana gelen terör saldırısını, terörü ve hangi gerekçe ile olursa olsun terörden medet umanları nefretle lanetliyorum. Bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, aziz milletimize başsağlığı ve yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Gül Twitter Kızılay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500

Yorumlar (14)

musaMobil-ANDROID:

ADAM GÍBÍ ADAM ABDULLAH GUL

2
5
yanıtYanıtla
CAKICI:

SIZIN TOPUNUZUN ALLAH BELASINI VERSIN

5
1
yanıtYanıtla
Esin Akça:

Ne birliğinden bahsediyorsun halkta dirlik ne düzen bıraktınız akp pkk ile istanbul dolmabahçede norveç osloda masaya oturmadımı milletin ocağına incir ağacı diken ülkeyi pkk terörüne işid terörüne teslim eden kim onuda açıklasan. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.

5
0
yanıtYanıtla
...:

Millet seni istiyor. . . . . . . . . .

4
1
yanıtYanıtla
adam:

Yandas medyayi ölüler ilgilendirmiyor. Aninda bugün yeni anket sonuclarini aciklamislar, patlamadan sonra AKPnin oyu 54e cikmis. Allah belanizi versin, diyecek baska sözüm yok size!

4
0
yanıtYanıtla
tose:

Gündeme gelmek için fırsat kolluyorlar. !

2
1
yanıtYanıtla
ebuzer ümitMobil-ANDROID:

siz parelelcilerde PKK yle. beraber siniz bunun hesabı sorulacak alçaklar

1
1
yanıtYanıtla
ata:

saraydaki medet umar terorden biline tezvakitte basi vurula//

2
0
yanıtYanıtla
...:

zoruna mı gitti ? barış olsa birlik olsa kötü mü olurdu istediğiniz bu mu hergün ölüm mü hergün bu haberlerle uyanmak mı ??? barış yapacak olsalar neden barışıyorlar savaşsalar T. C insan öldürüyo katliam yapıyo sizlerin ortası yokmu? ne görüşünde olursan ol derdiniz insan olsun vatan olsun

1
1
yanıtYanıtla
SAMET:

BAŞKANLIK SİZE YAKIŞIR BİR PARTİ KUR KURTULALIM. ŞİDDETTEN .

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title