Haberler

Abdullah Gül: En Fazla Oyu Alanlar Oturup Anlaşmalı

Güncelleme:

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazı çıkışı gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Gül, terör olaylarına ilişkin olarak "90'larda yaşananların tekrar yaşanmasının hiçbir faydası olmadığı kanaatindeyim." dedi. Partilere koalisyon mesajı verdi. AK Parti ve CHP'yi kastederek "En fazla oyu alanlar oturup anlaşmalı." dedi.

90'LI YILLAR HATIRLAMASI

Gül'ün açıklamalarından satır başları:

"Asker sivil herkesin acısını çok derinden hissediyorum. Türkiye'nin bu kadar olup bitenlerden ders aldıktan sonra bu günleri tekrar yaşıyor olmasından büyük bir üzüntü duyuyorum. Herkesin dayanışma içinde olması tek arzum. 90'larda yaşananların tekrar yaşanmasının hiçbir faydası olmadığı kanaatindeyim. Türkiye'nin tekrar 20 sene önce denediklerini deniyor duruma düşmesinin hiçbir fayda getirmeyeceği fikrindeyim.

"EN FAZLA OYU ALAN OTURUP ANLAŞSIN"

Türkiye'de güçlü hükümete ihtiyaç var. Hep bunu tavsiye ettim. Tecrübelerime dayanak etrafımızda böyle yangın varken, içeride bu acılı durumu yaşarken birinci öncelik Türkiye'de güçlü hükümet kurulmasına ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. En fazla oyu alanlar oturup anlaşmalı. Almanya'da nasıl oluyor. Güçlü partiler oturup konuşuyor. Türkiye'de de güçlü bir hükümetin kurulmasının bugünkü ortam için doğru olduğu kanaatindeyim.

DOKUNULMAZLIKLARIN KALDIRILMASI

Bunları daha önce söyledim. 1990'larda bunlar oldu. Bir işe yaramadı. Terörle mücadele ayrı bir şey. Teröriste fırsat vermemek terörle mücadelenin en önemli unsurlarından biri."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Abdullah Gül Ak Parti Türkiye Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (76)

İçimiz yanıyor. Durdurun akan kanı. Yeterrrrrrr:

Bu varya ak partiyi bitirmenin peşinde. Biliyor chp ile kurulursa hükümet ak parti biter. Bu ne çak...

12
64
yanıtYanıtla
akp li:

hadi ordan

1
35
yanıtYanıtla
tose:

Susta Kıldığın NAMAZ''da heder olmasın. !!!!!!!!

15
16
yanıtYanıtla
tolgahan61:

sayın gül biran önce bir parti kurup başına geçin. . bu ülkeyi akp ve diğer düzen partilerinden kurtarın teyibin rolü ve miladı doldu artık. . halkın sizin gibi aklı selim ağırbaşlı siyasetçiye ihtiyaç var. . inanıyorum ilk seçimde iktidar olursunuz. .

22
8
yanıtYanıtla
KÜRT SİBGATULLAH ONURAL ŞEREF BOZKURT:

EYYY YÜCE MİLLETİN YÜCE EVLADI, BAŞKOMUTAN, DEVLET VE HÜKUMET BAŞKANI, CUMHURBAŞKANI, ULU ÖNDER, ULU LİDER, ULU HAKAN, SAYIN ABDULLAH GÜL BEY EFENDİ. YÜCE YARATAN YAR VE YARDIMCINIZ YOLUNUZ AÇIK BAHTINIZ AK, BAŞARINIZ SÜREKLİ, MUTLULUĞUNUZ DAİM OLSUN. BU DUYGU VE DÜŞÜNCELERLE ELLERİNİZDEN ÖPER EN DERİN SAYGILARIMI SUNARIM DEĞERLİ 2. ATATÜRK ÜM. DEĞERLİ ULU HAKAN VE ULU LİDERİM. ULU ÖNDERİM.

3
26
yanıtYanıtla
Bafralı:

Sen degilmisin partini beraber yol arkadaşlarını paralele satan

19
10
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE OLEYYY:

Size kardeşim diyen Tayyip Erdoğana zerre kadar hürmet ve muhabbetiniz varsa konuşmazsınız!

14
14
yanıtYanıtla
BENCE:

SAYIN GÜL GÜL GİBİ İNSAN R. T ERDOĞANLA KIYAS BİLE GÖTÜRMEZ

18
9
yanıtYanıtla
AmedMobil-IOS:

Adam önünü görüyor,MHP ile olası bir koalisyon ülkeyi savaşa sürükler,Buda iyi bir şey olmazzzzzzz

20
5
yanıtYanıtla
Bafralı:

Sen adam olsan partini satmaz parelele uşak olmazdı n

8
16
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title