Haberler

Abdullah Gül'den AK Parti Sürprizi Gelecek mi?

Güncelleme:

11. Cumhurbaşkanı Gül'ün 30 Mayıs'ta düzenlenecek 'Fetih Şöleni'ne katılacağı ve AK Partililere sürpriz yapacağı iddia edildi, Gül'ün danışmanı "Şu an programımızda yok" dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, İstanbul'da 30 Mayıs günü İstanbul'un Fethi'ni anmak için düzenlenecek törende sürprizleri olduğu iddia edildi.

GÜL YENİKAPI'YA GELECEK Mİ?

Habertürk'ten Muharrem Sarıkaya'nın bugünkü yazısında kaleme aldığı ve "AK Parti yönetimi ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilişkisinin iyi olduğunu bildiğim bir tanıdık" diyerek kaynaklandırdığı bir iddiayı dillendirerek, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 30 Mayıs günü İstanbul-Yenikapı'da düzenlenecek 'Fetih Şöleni'ne katılacağı duyumunu aldığını yazdı.

"GÜL'Ü, ERDOĞAN'I, ARINÇ'I EL ELE GÖRÜRSENİZ ŞAŞIRMAYIN..."

Sarıkaya, bu bilgiyi aldığı kaynağının konuyla ilgili "12. Cumhurbaşkanı'mız Erdoğan ile 11. Cumhurbaşkanı'mız Gül'ü, Başbakan Yardımcımız Bülent Ağabey'i (Arınç), partinin kuruluşunda bulunmuş herkesi otobüsün üzerinde el ele görürseniz şaşırmayın..." dediğini, ayrıca 'bu konuda her hazırlığın yapıldığını, böyle bir görüntünün, AK Parti'nin son dönem bazı nedenlerle yıpranan imajına olumlu katkı sağlayacağını' söylediğini kaydetti.

FETİH ŞÖLENİ NEDEN 30 MAYIS'TA?

Sarıkaya, ayrıca AK Parti'ye yakın bu ismin, her yıl 29 Mayıs'ta düzenlenen Fetih programlarının bu sene 30'una denk getirilmesini ise, "bu yıl cumartesiye denk gelmesi" sebebinden kaynaklandığını söylediğini de belirtti.

AK PARTİ'YE YAKIN BİR BAŞKA İSİM DAHA DOĞRULADI AMA...

Sarıkaya, akşam saatlerinde benzer söylemi, AK Parti yönetimine yakın başka bir isimden daha duyduğunu, bu ismin de 'Gül'ün mitingde olacağını' ileri sürerek "2001'de partinin kurulduğu günlerdeki gibi bir görüntü verecekler; el ele tutuşup aralarında sorun olmadan birlikte yürüdüklerini cümle âleme gösterecekler..." dediğini yazdı.

"BEN OLMASI İÇİN UĞRAŞIYORUM EN AZINDAN"

Sarıkaya, "Gül'ün, destek vermekle birlikte Cumhurbaşkanı seçildiği günden bu yana partisinin herhangi bir aktivitesine katılmadığını anımsattığını" ve "Katılacağından emin misiniz?" diye sorduğunu, buna karşılık "Ben olması için uğraşıyorum en azından" yanıtını aldığını ifade etti.

GÜL'ÜN DANIŞMANI NE DEDİ?

Sarıkaya, Gül'ün özel kalemini arayıp Yenikapı programına katılıp katılmayacağını sorduğunu, bu kez de "Bizim programımızda şu an gözükmüyor" yanıtını aldığını, emin olabilmek adına bir başka 'Gül'e yakınlığını bildiği bir dostu'yla yaptığı görüşmede aynı konuyu hatırlattığında "Oraya gidip bugüne kadar ortaya koyduğu herkesin takdirini alaşağı edeceğini mi sanıyorsunuz?" tepkisini aldığını belirtti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Muharrem Sarıkaya Abdullah Gül Ak Parti Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (67)

celikMobil-ANDROID:

AKP ye devam yola devam .teroristlere stop

16
45
yanıtYanıtla
ferat:

Onlar konuşur ak parti yapar hdp ise yıkar

16
37
yanıtYanıtla
MEHDİYİM. İNANCI. DIŞA VURACAK.:

TAYİP MEHDİLİĞİ İLAN ETMEYE HAZIRLANIYOR. KENDİSİNE ULUHİYET ANLAMI VEREN. ŞARKI VE SÖZLERE CEVAP VERMEMESİ KANITTIR.

38
12
yanıtYanıtla
DemokratMobil-ANDROID:

Sayın Abdullah gül bak ak partinin oyununa gelme.bak seni çok iyi kulandılar. sandıkta oyunu hdp ye ver.şimdiden sana teşekür ediyoruz.

30
12
yanıtYanıtla
hakan:

iktidar döneminde halk çöktü ekonomik olarak. . İcra ve borca battık. . 2001 yılında işsizlik oranı 8. 4 iken bugün yüzde 11. 3 e çıktı. Şuanda OECD ülkeleri içinde genç işsiz oranında en kötü ülke olduk. . . Piyasada ve cepte nakit kalmadı alım gücü bitti. 2002 de asgari ücret 225 mio, çeyrek altın 22 mio idi. 10 çeyrek alınıyordu . şimdi , 949 lira ile 6 çeyrek altın alamıyorsun. satışı 167 lira. . O dönemlerde kredi ve kredi kartı ihtiyacı yoktu. . 2002 yılında 6 milyar tl olan halkın toplam kredi kartı ve tüketici kredisi borcu şuanda 330 milyarı aştı. borç tam 53 kat arttı. (Konut ve araç kredisinden bağımsız). 2002 yılında 8 milyon olan icra sayısı şuanda 22 milyonu buldu. . Nüfus artışı ne kadar peki?. . 2004 te 3400. 000 olan esnaf sayısı şuanda . 2900. 000 lerde onlar artık işsiz veya işçi. . . . Kişi başı milli gelir tam 7 senedir yerinde sayıyor. . Rakamları araştırın hepsi internette var

31
11
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin:

Dikkat ederseniz, çaktırmadan Abdullah Gül de Ak partiye oy topluyor. Birlik-beraberlik fotoğrafıveriyorlar. Kendi koyunlarını bir arada tutma çabaları bütün bunlar. .

24
12
yanıtYanıtla
AMEDLİmobilWeb@haberler.com:

Akp yikilmamak icin yok şu gelecek yok bu gelecek diye boş atip tutuyor hepsi secim yatirimi

19
7
yanıtYanıtla
TARIKmobilWeb@haberler.com:

Gül biten akpeye boşuna destek çıkmasa iyi olur

13
12
yanıtYanıtla
serhat:

Irkçılık dünya da en çok katiamlara sebep olmuş, büyük acılar yaşatmış, felaketlere sebep olmuştur. İnsanlığa hiçbir faydası olmayan en gereksiz düşünce biçicimi olduğunu fark eden Avrupalılar bunu yasaklamış ve bu şekilde demokrasileri gelişmiş huzur ve refahıda yakalamıştır. Bizim ülkemizde maalesef halen belli bir karşılığı olup ayrıştırıcı ve çatışmacı ortam yaratmak için kullanılmaktadır. HDP ve MHP bu açıdan ayrıştırıcı olduğu topluma bir faydasının olmadığı görülmeli ve her iki partide baraj altında kalmalıdır

5
16
yanıtYanıtla
omermobilWeb@haberler.com:

akpli oldugu icin hakkidir erdoganin taraf tuttugu icin eski cumhur olarak tasvip etmedigini gostermeli giderse buyuk hakli oldugu halde haksiz cikar hata yapar sayginligini yitirir

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title