Haberler

Abdullah Gül, AK Parti'ye Dönüyor

Güncelleme:

Köşk'e veda etmeye hazırlanan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Görev sürem bittikten sonra kurucusu olduğum partiye dönmem kadar doğal bir şey olamaz." dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya Köşkü'nde cumhurbaşkanlığı muhabirleriyle resepsiyonda bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığının fiili olarak sona erdiğini ancak görevinin 28 Ağustos'a kadar resmi olarak devam edeceğini söyleyen Gül, şöyle konuştu:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanıyım. Cumhurbaşkanlığım bittikten sonra şüphesiz ki partime döneceğim. Benim için tabii ki doğal olan şeydir. İnanıyorum ki Türkiye çok güçlü bir şekilde her anlamda yoluna devam edecektir."

Gül'ün açıklamalarından satır başları:

"Bu partinin kurucusuydum. İlk başbakanı ve cumhurbaşkanıyım. Partiye dönmekten daha doğal bir şey yok. Hayrünnisa Hanım, cumhurbaşkanı eşi olduğunu Çankaya'dan önce Türkiye dışında anladı. Türkiye çok şeyleri aştı. Cumhurbaşkanlığım bittiğinde şüphesiz ki partime döneceğim. Partime dönmem benim için doğal olan şeydir. İnanıyorum ki Türkiye çok güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir."

"SİYASİ MÜCADELEM ORTADA"

"28 Ağustos'tan sonra partime döneceğim. Benim benim siyasi mücadelem ortada."

"GEÇMİŞLE UĞRAŞMAM, GELECEĞE BAKARIM"

"Artılarıyla eksileriyle bu 7 yıl geçti. 7 yıl içinde çok şey oldu. Ben geçmişle o kadar çok uğraşmam, geleceğe bakarım, sabırla problemlerin aşılması yönünde davrandım."

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Çankaya Köşkü Abdullah Gül Ak Parti Politika Haberler

500

Yorumlar (123)

Cesur:

Başbakanlık noterleğe benzemez.

31
12
yanıtYanıtla
tapıcimtcevik38@hotmail.com:

aklınla yorum yap adam dışişleri bakanlığı da yaptı siyasetin içinden yanii.necdet sezer gibi gökten düşme değil.noter diyemezsin adama

yanıt0
yanıt0
hatice:

çok doğru ve yerinde bir karar..yolunuz açık olsun

30
10
yanıtYanıtla
KAAN:

BENCEDE DÖNSÜN EN AKILLICA HAREKET OLUR

14
23
yanıtYanıtla
MANTIK:

AKP SEÇMENİNİN YÜZDE 25 CİVARI RECEP TAYYİP ERDOĞAN İÇİN OY VERİYOR DU.YANİ OTOMOTİKMAN AKP YÜZDE 18 LERE DÜŞER.YANİ AKP Yİ ÇOK ZOR GÜNLER BEKLİYOR TABİ ERDOĞANI DA.

11
24
yanıtYanıtla
NORVEÇLİYİM:

25 yıldır yurtdışında yaşıyorum gayet huzurluyum.gelişmeleri büyük bir hayret ve üzüntüyle izliyorum.recep ve gül bey bu ülkede olsa çok büyük ceza alır.bir daha siyaset yaptırmazlardı.size tavsiyem bu ikiliden kurtulmak istiyorsanız elin gavur ülkelerinde yaşayın.

19
16
yanıtYanıtla
Oğuz Han Erdekottomanasasian@hotmail.com:

Biz bu ülkeyi bırakıp gidecek kadar hain değiliz. Bizim için bu dünya da en büyük mutluluk kendi bayrağımız altında yaşamaktır!

yanıt0
yanıt0
milatmltorkn@hotmail.com:

rte ve gül 12 yıldır var peki sen 12 yıl önce neden kacmışdın yurdundışına

yanıt0
yanıt0
7-7:

ABDULLAH GÜL KiSiLiGi OLMAYAN BiR SAHISTIR PARTi YÖNETEMEZ ! EN iYiSi SiYASETTEN ELiNi CEKSiN , YOKSA AKP DAGILIR !!!

9
25
yanıtYanıtla
MALATYALI1920:

AKP Yİ HİÇ KİMSE KURTARAMAZ.TAYYİP ERDOĞAN SIZ BİR AK PARTİ BİTMİŞTİR.

13
19
yanıtYanıtla
Tüm 123 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title