Haberler

Abdullah Çatlı Ölümünün 19. Yılında Anıldı

Abdullah Çatlı ölümünün 19. yıl dönümünde memleketi Nevşehir’deki mezarı başında anıldı.

Abdullah Çatlı ölümünün 19. yıl dönümünde memleketi Nevşehir'deki mezarı başında anıldı. Anma etkinliğine Çatlı'nın annesi, kardeşi, eşi ve kızları ile birlikte Haluk Kırcı da katıldı.

3 Kasım 1996 tarihinde Susurluk'ta meydana gelen kazada hayatını kaybeden Abdullah Çatlı'nın ölüm yıl dönümünde memleketi Nevşehir'de bir anma programı düzenlendi. Anma programı kapsamında ilk olarak Kurşunlu Camisi'nde Mevlid-i Şerif okunurken daha sonra Çatlı'nın Kaldırım Mezarlığı'nda bulunan kabri başında program devam etti. Programa Çatlının annesi Remziye Çatlı, kardeşi Zeki Çatlı, eşi Meral Çatlı ve kızları ile Haluk Kırcı, aile yakınları ve sevenleri katıldı.

Burada üzeri Türk bayrağı ile örtülü Çatlı'nın kabri başında Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından Kur'an-ı Kerim okunmasının ardından dua edildi. Dua sırasında hoca Kemikkıran, Abdullah Çatlı'yı, "Nevşehir'in yetiştirdiği güzide insanlardan yiğitler yiğidi, kahraman insan" ifadeleriyle anlattı.

Anma programının ardından açıklamada bulunan Haluk Kırcı, "Abdullah Çatlı'yı unutmadık unutturmayacağız" dedi. Kırcı, "Her zaman ki gibi üzgünüm. Türkiye büyük bir değerini kaybetmiştir. O değerin acısı her geçen gün artarak devam etmektedir. Allah'tan bir kez daha rahmet diliyorum. Onu unutmayacağız, unutturmayacağız" diye konuştu.

Son zamanlarda yürütülen terör örgütüne yönelik yapılan operasyonları da değerlendiren Haluk Kırcı, "Başarılı operasyonları bende basından takip ediyorum. Allah iktidarımıza yardım etsin. Allah onları korusun. Bu memleket hiçbir zaman bölünmeyecek. Bu memlekette Türk milliyetçileri olduğu sürece vatanı her zaman birlik ve beraberliğini devam ettirecektir. Hainlerin sonu girdiğimiz son İkiyaka Dağlarıyla birlikte ülkemizin her tarafı yiğitlerimiz tarafından karış karış taranıyor. Çok başarılı operasyonlar yapılıyor. Hepsine kolaylıklar diliyorum. Hepsini Türk milleti olarak yürekten desteklediğimizi belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Çatlı Haluk Kırcı Susurluk Nevşehir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

atatürkcü:

allah rahmet etsin yiğit gardaşım abdullaha mekanı cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title