Haberler

Abdipaşa Belediyesi 2 Bin 200 Adet Fidan Dikti

Ormancılık Haftası nedeniyle Abdipaşa Belediyesi 2 bin adet fıstık çamı ile 200 adet top akasya fidanı dikimi gerçekleştirildi.

Ormancılık Haftası nedeniyle Abdipaşa Belediyesi 2 bin adet fıstık çamı ile 200 adet top akasya fidanı dikimi gerçekleştirildi.

Abdipaşa Belediyesi bünyesinde görev yapan işçiler ve İŞKUR aracılığıyla belediyede görev yapan işçiler Ova Çayı kenarına ve mezarlıklara 2 bin adet fıstık çamı ile yol kenarlarına 200 adet top akasya fidanı dikimi gerçekleştirdi. Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, Dünya Ormancılık Günü etkinlikleri kapsamında belediye olarak güzel bir çalışma yaptıklarını ifade etti. Başkan Dönmez, "Belediyemizde görev yapan işçilerimizle birlikte 2 bin adet fıstık çamı ve 200 adet top akasya fidanının dikimini ırmak kenarına ve mezarlıklara dikimini gerçekleştirdik. Beldemizin daha çok yeşil alanlara kavuşması için elimizden geleni yapacağız" dedi.

ORMAN İŞLETMESİ'NDEN BAŞKAN DÖNMEZ'E TEŞEKKÜR

Ormancılık Haftası kapsamında belediye olarak ağaç dikimine destek veren Abdipaşa Belediye Başkan Yaşar Dönmez'e Ulus Orman İşletme Müdürü teşekkür etti. İşletme Müdürü Mahmut Şentürk,"Dünya Ormancılık Günü etkinliklerine desteklerinizden dolayı Başkanım ve belediye çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ise, Belediye olarak çevre konularında duyarlı olduklarını belirterek, "Belediye olarak her zaman sizlerin yanında olacağız. Orman İşletme Müdürlüğünün çalışmalarını takdirle izliyorum. Hep birlikte çalışarak, bölgemizi hak ettiği yere taşıyacağız" dedi. Ziyaretin sonunda Ulus Orman İşletme Müdürü Mahmut Şentürk fidan dikimi ve ormancılık faaliyetlerinin geliştirilmesinde destek veren Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez'e teşekkür ederek, fıstık çamı fidanı hediye etti. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethi Yaşar Abdipaşa Ulus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title