Haberler

Abdi İbrahim, Sektöründe "En İdeal İşveren" Seçildi

Abdi İbrahim, Universum'un Türkiye'de yaptığı araştırmada gençler tarafından ilaç sektörünün en ideal işvereni seçildi.

Abdi İbrahim'den yapılan açıklamaya göre, 26 yıldır 55 ülkede üniversite öğrencileri, yeni mezun ve genç profesyonellerin katılımıyla ideal işveren algısı üzerine araştırmalar yapan ve 2 bin 200 üniversiteyle iş birliği halinde olan Universum'un bu yıl Türkiye'de yaptığı "İdeal İşveren Araştırması 2015" sonuçlandı.

Türkiye'de bu yıl üçüncüsü yapılan araştırmaya, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Adana ve Trabzon'da 31 üniversiteden 34 bin 465 üniversite öğrencisi ve bu üniversitelerden mezun 7 bin 672 genç profesyonel katıldı. Universum'un araştırmasında oluşan dataya, gerçek dağılımı en iyi şekilde temsil edecek biçimde ağırlıklı ortalama uygulandı.

Huni yaklaşımı ile web tabanlı olarak gerçekleştirilen araştırmanın ilk aşamasında katılımcıların şirketlerle ilgili farkındalığı, ikinci aşamasında farkına vardıkları bu şirketlerde çalışmayı düşünüp düşünmeyecekleri, en çekici işveren listelerini oluşturan üçüncü aşamasında ise ideallerindeki beş şirketi belirlemeleri istendi. Araştırmanın ilk adımı marka bilinirliği ve imajını ölçerken, son aşaması şirketin bir işveren olarak ne derece çekim gücüne sahip olduğunu ortaya koydu.

Araştırmaya göre, Sağlık/Tıp (Healt/Medicine) kategorisinde birinci sırada Abdi İbrahim yer aldı. Şirket, sağlık, tıp ve fen bilimleri öğrencileri tarafından ilaç sektöründe Türkiye'nin en çekici işvereni seçildi.

Kaynak: AA / Güncel

Abdi İbrahim İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title