Haberler

Abdi İbrahim'in Projesi Altın Pusula'da "Jüri Özel Ödülü" Aldı

Abdi İbrahim, Sultan II. Bayezid Edirne Darüşşifası'nı yenileme projesiyle Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödüllerinde "Jüri Özel Ödülü"ne layık görüldü.

Abdi İbrahim, Sultan II. Bayezid Edirne Darüşşifası'nı yenileme projesiyle Altın Pusula Türkiye Halkla İlişkiler Ödüllerinde "Jüri Özel Ödülü"ne layık görüldü.

Abdi İbrahim'den konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, 1,5 yıl süren çalışmalarla çağdaş müzecilik anlayışıyla yenilenen ve geçen yıl törenle hizmete açılan Sultan II. Bayezid Edirne Darüşşifası projesi ödül almaya devam ediyor.

Şirketin kurumsal sosyal sorumluluk projesi, Türkiye'deki iletişim ve halkla ilişkiler sektörünün tek ödül programı olan ve bu yıl "Birlikte Daha Güzel" temasıyla 15. kez düzenlenen Altın Pusula'da Jüri Özel Ödülünün sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Abdi İbrahim Kurumsal İletişim Direktörü Elif Elkin, 1912 yılından bu yana yenilikçi ürün ve hizmetleri, cesur ve öncü girişimleriyle, dokunduğu hayatları iyileştirmek için tutkuyla çalışan bir şirket olarak aldıkları bu ödülden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Hem tıp hem de ülke tarihi açısından çok büyük değere sahip olan bu önemli projenin, kendi alanında önemli kurumlarca ödüllendirilmesinini kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu aktaran Elkin, şu ifadeleri kullandı:

"Dünyada iletişim sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Mercury Mükemmellik Ödüllerinin ardından bu ödüle layık görülmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Çağdaş müzecilik anlayışıyla yenilediğimiz Sultan II. Bayezid Edirne Darüşşifası'na ziyaretçi sayısı da her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz yıl Darüşşifa'yı 235 bin kişi ziyaret etti. Hedefimiz, yaptığımız iletişim çalışmalarıyla daha fazla sayıda insanın bu değeri görmesini sağlamak."

Kaynak: AA / Güncel

Abdi İbrahim Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title