Haberler

Abdi İbrahim Hayata Artı Değer Katıyor

Güncelleme:

Türk ilaç sektörünün öncü ve lider şirketi Abdi İbrahim, Hayata Artı Değer konsepti ile kamuoyunu sağlıklı yaşam hakkında bilgilendiriyor.

Abdi İbrahim, sektörün lideri olmasının getirdiği sosyal sorumluluk misyonuyla geliştirdiği Hayata Artı Değer projesi ile sosyal medya üzerinden geniş kitleleri sağlıklı yaşamın unsurları konusunda bilgilendirirken; sağlıklı beslenme, düzenli uyku, egzersiz konularında toplum genelinde farkındalık yaratarak yeni nesilleri sağlıklı yaşam için bilinçlendirmeyi hedefliyor.

Sağlıklı Beslenme Sağlıklı Yaşam Demektir

Abdi İbrahim, digital mecralarda hayata geçirdiği Hayata Artı Değer konsepti kapsamında Sağlıklı Beslenme, Düzenli Egzersiz, Doktora Giderken Unutmamamız Gerekenler gibi başlıklar altında Facebook ve Twitter üzerinden bilinçlendirici içerikleri takipçileriyle paylaşıyor.

Sağlıklı Yaşamın Temel Kurallarına Dair Bilgilendirme…

Sağlıklı Yaşamın Temel Kuralı Dengeli ve Düzenli Beslenmektir başlığı altında doğru beslenme için yemeklerin pişirilmesinde ızgara, fırınlama, buğulama, haşlama gibi yöntemlerin tercih edilmesi ve lif içeriği yüksek posalı gıdaların tüketimi öneriliyor. Sağlıklı bir yaşam için meyve ve sebzelerin iyice yıkandıktan sonra mümkünse kabuklarıyla çiğ olarak tüketilmesi, dengeli beslenme için porsiyonların küçültülmesi ve öğünlerde aşırıya kaçılmaması gibi öneri ve uyarılara da yer veriliyor.

Abdi İbrahim, Hayata Artı Değer ile sağlıklı yaşam için öneri ve uyarıları çerçevesinde Düzenli Egzersiz, Vücut ve Yaşam Ritminizi Düzenler başlığı altında ise düzenli egzersiz yapmanın önemine dikkat çekiyor. Düzenli egzersizin kas ve eklem gücünü artırarak bedensel esnekliği sağladığı, kalp-damar sistemini güçlendirerek fiziksel dayanıklılığı artırdığı hatırlatılırken, düzenli egzersizin ruh sağlığına da iyi geldiği, gerilimi azaltarak zinde olmayı sağladığı belirtiliyor.

Doktora Giderken Unutmamamız Gerekenler

Abdi İbrahim, Hayata Artı Değer ile sağlıklı yaşam için önerilerinde Doktora Giderken Unutmamamız Gerekenler başlığına da yer veriyor. Reçeteli ve reçetesiz kullanılan ilaçların listesini ve ne amaçla kullanıldığını doktora iletmenin önemli olduğuna dikkat çekilerek bitkisel ürünler, besin destekleri gibi kullanılan diğer ürünler konusunda da hekimin bilgilendirilmesinin altı çiziliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdi İbrahim Facebook Twitter Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title