Haberler

ABD ve Terör Örgütleri Arasında Silah Taşıyan 'Terzi 'Yakalandı

Güncelleme:

ABD ordusunun verdiği silahların bir kısmını PKK'ya bir kısmını PYD'ye gönderen 'Terzi' kod adlı terörist, Bordo Bereliler tarafından Musul'da yakalandı.

ABD ve terör örgütü PYD arasındaki silah alışverişi ortaya çıktı, ortalık karıştı. ABD ordusunun verdiği silahları 'Terzi' kod adlı PKK'lı teröristin teslim aldığı tespit edildi. Silahların bir kısmını PYD'ye, kalanını PKK'ya gönderen Terzi, Musul'da Bordo Bereliler'in operasyonuyla paketlendi.

ABD'Lİ YETKİLİ İLE POZ VERDİ

ABD ve PKK arasındaki kirli işbirliği gün yüzüne çıktı. Türkiye bu kanlı oyunu bozmak için müthiş bir operasyona imza attı. Başkan Barack Obama'nın danışmalığını yapan, Beyaz Saray'ın terörle mücadele uzmanı Brett McGurk geçtiğimiz günlerde Kobani'ye giderek kendisini Rojava Ordusu Komutanı olarak tanıtan PKK'lı terörist Polat Can ile poz vermişti.

"PYD MÜTTEFİKİMİZDİR"

Teröristin elinden plaket bile alan McGurk'un PYD ve PKK'ya gönderilen silahları organize ettiği anlaşıldı. Daha sonra Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada ise "PYD terör örgütü değildir, bizim müttefikimizdir" denildi.

HAYALET YAKAYI ELE VERDİ

ABD, Haseke'de zirai uçaklar için kullanılan bir pisti genişletip kargo uçaklarının inişini sağladığı havalimanı üzerinden silah teslimatına devam etti. Geçen hafta 7 kargo uçağı bu piste inerken silahların birçoğunun PKK'ya gittiği anlaşıldı. Sur ve Cizre'de öldürülen PKK'lıların üzerinden ABD yapımı silahlar çıkarken bu silah teslimatını "Terzi" kod adlı bir teröristin gerçekleştirdiği bilgisine ulaşıldı. İstihbarat kaynaklarına göre McGurk ile görüşen teröristlerin takibi sonucu 'Hayalet' olarak da bilinen "Terzi" kod adlı teröriste ulaşıldı.

HEM PKK'YA HEM PYD'YE VERİYORDU

McGurk organizasyonunda Haseke'ye inen kargo uçaklarından silahları Terzi teslim alıyordu. Terzi daha sonra bu silahların bir kısmını Polat Can'ın da bulunduğu PYD'ye iletirken silahların geri kalanı doğrudan PKK'ya gönderiliyordu. ABD-PKK arasındaki silah alışverişinin anahtar ismi Terzi'nin yakalanması için düğmeye basıldı.

BORDO BERELİLER PAKETLEDİ

Bir grup Bordo Bereli, Musul'da olduğu belirlenen Terzi'yi almak için sızma yaptı. Musul'da nefes kesen bir operasyonla Terzi paketlendi. Azılı teröristin sorguya alındığı belirtilirken PYD ve PKK'nın bu operasyon üzerine şoke olduğu öğrenildi.

ABD SİLAHLARI 'TERZİ'YE VERDİ

Beyaz Saray'ın terör uzmanı Brett McGurk organizasyonunda, ABD silahları Suriye'ye gönderildi.

PKK'YA ULAŞTIRDI

Terzi kod isimli PKK'lı terörist ABD'den gelen silahların bir kısmının PYD'ye, kalanının ise PKK'ya götürülmesini sağladı.

MCGURK ÖDÜLÜ KAPTI

ABD'nin terör örgütüne yaptığı katkılardan dolayı PKK'lı terörist Polat Can, McGurk'e plaket verdi. (Kaynak: Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Beyaz Saray Polat Can Türkiye Musul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (158)

Kastamonulu:

ULAAAAA NE SALLIYOR TC YAA

7
36
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

HADİ BİRAZ DAHA GAYRET EDİN DE SURİYE''''NİN KUZEYİNİ BİR GECEDE BAŞINIZA YIKALIM!. . TÜRKİYE''''nin gücünü kimse test etmesin!. . TÜRKİYE, ne Suriye''''dir, ne de IRAK!. . ABD ve Batı ancak Ara Gazı verir sonra seyreder!. . Oyuna gelmeyin!. . Üç beş sene sonra PKK, PYD ve YPG den bahseden dahi olmayacak!. . Aha da buraya yazıyorum!. . Bu böyle biline!. . HDP''''li Milletvekillerine de duyurulur!. . Onlardan bir tanesi, üç - beş seneden bahsediyordu!. .

33
9
yanıtYanıtla
Hadi ordan tırrro:

Sabır taşıymış de git işine tırrro 40 yıldır pkk yi yenemiyorsunuz kalkıp da burada klavye komandolugu yapma.

yanıt3
yanıt6
biji:

gazi fazla vermisler ama gazini alirlar gullum :)

yanıt1
yanıt6
VICDAN:

Ne kadar uydurma bir haber oldugu haberin yazilisindan belli. Bir suru degisik haberden kopya-yapistir yapip ustune de biraz senaryo cizmissiniz. Salla salla nereye kadar? Bordo bereliler kampindan birakin disari cikmayi, kafalari bile uzatamiyorlar. Sallamalar. . .

8
32
yanıtYanıtla
Engin Er:

Haber doğru yanlış Türkiye''nin şu anda içinde bulunduğu durumu pek etkilemiyor. ABD mevcut durumda Türkiye''yi gözden çıkartmıştır. Bunu da çok kibar şekilde ancak bu kadar söyleyebiliyorlar. YPG/YPG hem ABD hem Rusya hem de Esad tarafından kabul görüyor, kendilerini çok iyi şekilde konumlamış durumdalar. Karşılıklı birbirlerini kullanıyorlar. Bizimkilerin önünü göremeyen salakça siyasetlerinin ülkeye faturası çok ağır oluyor. BOP eşbaşkanı ülkeyi resmen böldü.

19
21
yanıtYanıtla
cetin:

Yalanı böylesi Türklerde olur Musul isid in elinde bordolular orada olabilir beraber çalışıyorlar tamamda pkk. Veya ypg ne isi var orada

10
20
yanıtYanıtla
Cl:

Koyunlara 1 günlük yemek niyetine yapılmış haber :D Bu senaryoları kim yazıyor cok merak ediyorumm :D

14
14
yanıtYanıtla
Aslan:

Pis etekliiiiiiiii

yanıt18
yanıt4
Aslan:

Etekliler toplanmıssssssssss

yanıt1
yanıt3
Tüm 158 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title