Haberler

ABD Uçuşlarında "Trump" Düzenlemesine Vatandaştan Tepki

ABD Başkanı Donald Trump'ın sekiz ülkeden ABD'ye yapılan uçuşlarda yolcuların, cep telefonları ve büyük elektronik cihazları yanlarına almalarını yasaklamasına vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar alınan kararı anlamsız bulduklarını söyledi.

Donald Trump yönetimi, sekiz ülkeden ABD'ye yapılan uçuşlarda yolcuların, boyutu cep telefonundan büyük elektronik cihazları yanlarına almalarını yasakladı. Yasaklı ülkeler arasında Türkiye'ninde olması vatandaşların tepkisini çekti. Farklı bölgelere seyahat etmek için Atatürk Havalimanı'na gelen vatandaşlar elektronik bir çağda yaşadığımızı söyleyerek yasağa tepki gösterdi.

"Böyle bir kararı şiddetle kınıyorum"

Uzun uçuşlarda işlerini yürütebilmek için yanlarına bilgisayar aldıklarını söyleyen bir vatandaş, "Bu zamanda böyle teknolojik bir çağın yaşandığı dünyada cep telefonundan büyük bir cihazın alınmaması çok kötü bir şey. Herkesin elinde tableti, bilgisayarı var. İşimiz bununla dönüyor. Böyle bir kararı şiddetle kınıyorum. Uzun uçuşlarda özellikle işimizin aksamaması için yanımızda mecburen bilgisayarlarımız oluyor. Eğer böyle bir durumla karşılaşsaydım çok üzülürdüm" diye konuştu.

"Anlamsız bir karar olarak düşünüyorum"

Kararı anlamsız bulduğunu söyleyen başka bir vatandaş ise "Yanımızda bilgisayar devamlı bulunuyor. Ben anlamıyorum, sebebi ne olabilir ki. Uzun yolculukta insanın tabi ki böyle şeylere ihtiyacı var. Anlamsız bir karar olarak düşünüyorum. Hiçbir zaman bir sorun yaşamadık şimdiye kadar" şeklinde konuştu. Bir başka vatandaş ise kararı hiç uygun bulmadığını söyleyerek, "Hiç uygun bulmuyorum. Uçuşta kullanabiliyorsun. Çalışan insanlar var. Onların ihtiyacı var" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Donald Trump Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title