Haberler

Fed, Son Toplantı Tutanaklarını Açıkladı

Güncelleme:

Fed istihdamdaki güçlü toparlanmaya bağlı olarak daha erken faiz artırımını değerlendiriyor.

ABD Merkez Bankası ( Fed ) istihdam piyasasında beklenenden daha güçlü durumdaki toparlanmanın, faiz oranlarının düşünülenden daha erken yükseltilmesine yol açabileceğinin işaretini verdi.

Fed'in 29-30 Temmuz'daki para politikası kurulu toplantısının dün açıklanan tutanaklarına göre, Fed üyelerinin çoğu faizlerin yükseltilmesi gereken zaman konusundaki fikirlerini değiştirmeden önce daha fazla kanıt görmek de istiyor.

İSTİHDAMDA BEKLENENDEN HIZLI BİR İYİLEŞME VAR

Tutanaklarda Fed yetkililerinin istihdam piyasasının beklenenden daha hızlı bir iyileşme kaydettiği konusunda "genel olarak hemfikir" olduklarının altı çizildi.

Fed tutanaklarındada, "Çoğu üyenin faizlerin yükseltileceği zaman konusunda fikirlerinde oluşabilecek bir değişiklik ekonomik aktivitede, istihdam ve enflasyondaki gidişata dair gelecek bilgilere bağlı olacaktır" denildi.

SON TOPLANTIDA DA 10 MİLYAR DOLAR AZALTTI

Fed, Temmuz ayındaki toplantısında varlık alımlarını 10 milyar dolar azaltarak 25 milyar dolara indirmişti ve politika faizini sıfıra yakın seviyelerde tutmaya devam etmişti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Merkez Bankası Fed Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (1)

dolarin sonu:

yakinda bu sinemalarda !!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title