Haberler

ABD'nin Ankara Büyükelçisi'nden Gökçek'e Tepki: Hepimiz Sarışınız

Güncelleme:

Melih Gökçek'in Marie Harf'a yönelik sözlerine, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass, İnstagram hesabından "hepimiz sarışınız" tepkisini verdi.

Amerika'nın Ankara Büyükelçisi John Bass Instagram hesabından 'sarı saçlı' bir fotoğrafını paylaştı. Bass, fotoğrafıyla birlikte "ABD'li diplomatlar: hepimiz sarışınız. American diplomats: we're all blonde." ifadelerini kullandı.

"COME ON BLONDE ANSWER NOW"

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Vekili Marie Harf'a Twitter üzerinden 'Hadi sarışın cevap versene. Come on blonde answer now' diye mesaj yazmıştı.

"ONURLANDIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Harf ise Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in sözlerine yanıt vermeyi düşünmediğini belirterek, "O sözlere yanıt verip, onurlandırmayı düşünmüyorum" diye konuşmuştu.

GÖKÇEK'TEN FOTOĞRAFLI GÖNDERME

Melih Gökçek Twitter hesabında Baltimore'da çekilen bu fotoğrafı paylaşarak Marie Harf'a "Hadi sarışın cevap versene" demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Melih Gökçek Marie Harf Instagram Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (72)

samsunlumobilWeb@haberler.com:

sonuna kadar arkandayiz sa yin gôkcek.oylarimizla tekrar sesimizi duyuracagiz butun dunyaya.verecek cevaplarimi varki versinler.hersey ortada.bide yag gibi suyun ustune cikmaya calisiyorlar.buyuk elci de sarisinmis.iyiya ozaman sen ver cevabi.ne susuyorsun sayin elçi

31
28
yanıtYanıtla
DrMobil-IOS:

Doğru söyleyen 9 Köyden kovulur misali:)) Gökçek doğruyu söyledi ama o Gökçek olduğu için tepki alıyor. Devam et arkandayız sayın başkan;)

23
34
yanıtYanıtla
TurkiyemMobil-IOS:

Gokcek adamin krali dir arkasindayiz Türkiye olarak

22
34
yanıtYanıtla
HuseyinMobil-IOS:

Helal gökcek başkan..

22
26
yanıtYanıtla
HasanMobil-IOS:

Helal sana Gökçek.

21
24
yanıtYanıtla
turkiye baskani ERDOGAN Mobil-ANDROID:

melih gokcek cansin sen can

14
24
yanıtYanıtla
galip:

adam 20 senedir başkenti yönetiyor ama kendini hiç geliştirememiş boş bir adam, ilkokul mezunu işsiz bir adamım ama melihin yaptığını yapmam, , bir insanın rengi, dili, organı vs. , hiçbir şekilde iyi veya kötü ön plana çıkartılmaz , çok ayıptır. . avrupa ve amerikada o küfür sayılır. . aslında burdada böyledir, tanımadığınız esmer bir adama, heyy kara adam bakarmısın diyebilirmisiniz. . .

26
11
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

sonuna kadar arkandayız gökçek

15
20
yanıtYanıtla
Beter böcekmobilWeb@haberler.com:

Tek çare başkanlık sistemi

15
20
yanıtYanıtla
------------Mobil-IOS:

Zavallı Gökçek'i ciddiye bile alip cevap vermiyorlar :)))

19
13
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title