Haberler

ABD'nin Adana Konsolosu Specht, Vali Çelik'i Ziyaret Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: ABD'nin Adana Konsolosu Linda Stuart Specht'in gelişi ve karşılanması, Batman Valiliği ziyaret ABD'nin Adana Konsolosu Linda Stuart Specht ve Vali Azmi Çelik'in makamda görüntüleri Uzaklaştırılan Batman belediye Başkanı Sabri Özdemir'i ziyaret ABD'nin Adana Konsolosu Linda Stuart Specht'in açıklaması ABD konsolosundan, görevden alınan belediye başkanına ziyaret ABD'nin Adana Konsolosu Specht, hakkında yürütülen soruşturma kapsamında görevinden alınan eski Belediye Başkanı Özdemir ile Batman Belediyesinde görüştü Başkanlık makamındaki görüşmede Batman Belediye Başkanı Hürriyet Kaytar'ın yer almaması dikkati çekti ABD'nin Adana Konsolosu Linda Stuart Specht, hakkında yürütülen soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığınca görevinden alınan eski Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir ile belediyede görüştü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

ABD'nin Adana Konsolosu Linda Stuart Specht'in gelişi ve karşılanması, Batman Valiliği ziyaret

ABD'nin Adana Konsolosu Linda Stuart Specht ve Vali Azmi Çelik'in makamda görüntüleri

Uzaklaştırılan Batman belediye Başkanı Sabri Özdemir'i ziyaret

ABD'nin Adana Konsolosu Linda Stuart Specht'in açıklaması ABD konsolosundan, görevden alınan belediye başkanına ziyaret

ABD'nin Adana Konsolosu Specht, hakkında yürütülen soruşturma kapsamında görevinden alınan eski Belediye Başkanı Özdemir ile Batman Belediyesinde görüştü

Başkanlık makamındaki görüşmede Batman Belediye Başkanı Hürriyet Kaytar'ın yer almaması dikkati çekti

ABD'nin Adana Konsolosu Linda Stuart Specht, hakkında yürütülen soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığınca görevinden alınan eski Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir ile belediyede görüştü.

Batman'ın Hasankeyf ilçesini gezen Konsolos Specht, Vali Azmi Çelik'i makamında ziyaret ettikten sonra Batman Belediyesine geçti. Specht, burada, bir süre önce hakkında yürütülen soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığınca görevinden alınan eski Belediye Başkanı Sabri Özdemir tarafından karşılandı.

Başkanlık makamında Özdemir ile görüşen Specht, bölgeye yeni atandığını, sorumluluk bölgesinde olan 22 ili gezmeye çalıştığını söyledi.

Batman'a ilk defa geldiğini ifade eden Specht, Batmanlılara konukseverlikleri için teşekkür etti. Görüşme daha sonra basına kapalı devam etti.

Başkanlık makamındaki görüşmede Batman Belediye Başkanı Hürriyet Kaytar'ın yer almaması dikkati çekti.

Özdemir, sözde "özyönetim" açıklamaları nedeniyle hakkında açılan soruşturma kapsamında bir süre önce İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Sabri Özdemir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title