Haberler

ABD'li Taraftarların Yeni Gözdesi Kadın Fizyoterapist Alyssa

Güncelleme:

ABD Major Lig'de mücadele eden New York Cosmos'un Alyssa Alpert isimli kadın fizyoterapisti, futbol severlerin yeni gözdesi oldu.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea doktoru Eva Carneiro'dan sonra, New York Cosmos'un fizyoterapisti futbolseverlerin yeni gözdesi oldu.

TARAFTARIN YENİ GÖZDESİ

Alyssa Alpert isimli kadın fizyoterapist, kısa sürede taraftarların en çok konuştuğu isim haline gelirken, futbolcuların bilerek sakatlanmak isteyeceği esprileri de gecikmedi.

ABD ONU KONUŞUYOR

Genç fizyoterapist, güzelliğinin ve düzgün fiziğinin mesleğinin önüne geçmesinden dolayı oldukça rahatsız. ABD basını ise, Alyssa Alpert'in yakın zamanda Avrupa devlerinden transfer teklifi alabileceğini yazdı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

New York Chelsea Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (49)

ZOBU:

Bu kadin bana gelsin idrarini icerim. Evet, o akliniza geleni de yerim

10
99
yanıtYanıtla
ASELSANMobil-IOS:

Kürt kızları çok kokuyor iğrenç böğğğh

24
43
yanıtYanıtla
lopez:

Kız işini yapıyor beyler. Ne yapsın güzelliği suç mu.

28
2
yanıtYanıtla
Begüm sahınmobilWeb@haberler.com:

Ne dıyosun kurt kızlarını gormemışşin Avrupa da bırsuru kiz var çok güzelde kokuyorlar

4
18
yanıtYanıtla
KOBAL:

neresi güzel bunun basenler leğen gibi kadın armut ölçülerinde

12
8
yanıtYanıtla
SAF:

niye herkes yüzünü görmek istiyor kötü bi hastalığa çare mi bulmuş yoksa ben anlamadım.

17
2
yanıtYanıtla
NEANDERTHALER:

YAPTIĞINIZ HABER BAŞLIKLARI . . . . . SANKİ BİZ APTALIZ. . . DİYE Mİ BÖYLE KALİTESİZ?

15
1
yanıtYanıtla
sory:

aynı mahalle kadınları gibi kalçasını geriye dayamıs oturmus :)

11
3
yanıtYanıtla
zıkkımmobilWeb@haberler.com:

hey yavrum

2
11
yanıtYanıtla
XmanmobilWeb@haberler.com:

Bu araplar ne keriz ya bunlarada sponsur olmuslar. Az afrikadaki aclari doyursalar olmuyor

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title