Haberler

ABD'li Şarkıcıdan Çirkin İstanbul Paylaşımı! Özür Diledi

Güncelleme:

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Cher'in Atatürk Havalimanı saldırılarından sonra yaptığı sosyal medya paylaşımına tepki yağdı. Ünlü şarkıcı bir süre sonra özür diledi.

Atatürk Havalimanı'nda önceki gece 42 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısından sonra dünyaca ünlü yıldızlardan Türkiye'ye destek ve teröre tepki mesajları yağdı. ABD'li ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher de saldırı sonrası sosyal medyadan mesaj paylaşan ünlülerdendi.

SAMİMİ OLMAMAKLA SUÇLANDI

"Türkiye havalimanındaki masum insanlar için hepimiz dua ediyoruz" mesajının sonunda yer verdiği bomba ve patlama emojisinden dolayı 70 yaşındaki yıldız "samimi olmamakla" suçlandı.

İşte tepki çeken o paylaşım;
SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Twitter kullanıcıları, Cher'in attığı taziye tweet'ini süslemek için kullandığı bomba ve patlama emojisinde komik bir taraf göremediklerini söyleyerek şarkıcıyı eleştirdi.

Cher'e Twitter üzerinden yapılan yorumlardan bazıları şöyle:

- Cher, senin yardıma ihtiyacın var. Böyle bir trajedi için bu tarz emojiler kullanman...

- Gerçekten mi Cher? Bomba emojisi mi? Büyü biraz!

- Büyü biraz demek istiyorum ama senin yaşında bu nasıl olacak? Çok duyarsızsın!

ÖZÜR DİLEDİ

Sosyal medya tepkileri üzerine tweet atarak özür dileyen Cher, "Yersiz ve zamansız bomba emojisi üzerine düşünüyorum. Bahanesi yok. 140 karakterden daha fazlasını anlatmaya yardım etmesi için iki emoji kullandım. Üzgünüm" mesajını paylaştı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Twitter Türkiye Cher Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

En azından duyarlılık göstermiş:

Dışarıda, özellikle avrupa veya amerikada bu tarz saldırılar olunca içimizdeki bazı kendini bilmezler çıkıp ölenler hakkında ağza alınmayacak şeyler yazmıyor mu? Maçlarda tribünler saygıı duruşunu ıslıklamıyor, yuhalamıyor mu. O yüzden önce bi kendimize bakalım. Şu batı fobisinden çıkmamız lazım. . . Teşekkürler Cher, duyarlılığın için. . .

339
13
yanıtYanıtla
DD:

KÖTÜ BİR ŞEY YAPMAMIŞ SADECE SİMGE OLARAK BOMBA SİMGESİ KULLANMIŞ YANLIŞ ANLAŞILMAYA NEDEN OLMUŞ AMA CÜMLESİ SAMİMİ VE İÇTEN. BENCE SADECE SAFÇA BİR DAVRANIŞ.

262
17
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Ermeni her yerde cehaletini ve pisigini gösterir. Buda meshur olabilmek icin ayni Kardesyan gibi 70 kere ameliyat oldu. Yoksa cirkinliklerinden dolayi yüzlerine bakmak bile mümkün degildi gudubetlerin.

27
235
yanıtYanıtla
Zagor:

Inanin bu bayan kara deliyi ameliyatla beyazlastirdi. Abd de sosyete de popiler. Yuz ameliyatla hala cirkin kendi akrabalari bile taniyamiyor. Turk dusmani biz deli dir. sillik.

7
165
yanıtYanıtla
Sosyete saban:

Evet yorum super. Zaten oyle . bakin eski resimlerine anlasilir.

yanıt4
yanıt45
mehmet:

rezil ırkçılar , ermeni bir insan eğer ırkçı değilse sizin gibi kendine müslümanım diyen ırkçılardan Allah katında daha üstündür ve şereflidir . . cahiller sürüsü

10
11
yanıtYanıtla
erivan türk hanlığıdır:

ermenidir kendileri. . . . .

15
2
yanıtYanıtla
erol:

dışardan ne görüyorlarsa onu paylaşıyorlar normal değilmi güzel birşey varsa dünya gündemine taşıyalım bizim dünyaya sunduğumuz görüntüler açlık sefalet kavga terör baskı işkence hukuksuzluk insan hakları ihlalleri anti demokrasi bunları gören duyan insan tabiki bizi ortadoğu ülkesi ve güvenilmeyen ulus oarak görmesi çok normal

5
0
yanıtYanıtla
dfhfj:

bu kdın tam bir Türk düşmanıdır. eline düşşek hepimizi patlatır. dua ediomuş. . haha

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title