Haberler

ABD'li Lüks Tasarımcı BRIKK, Türkiye'ye Geliyor

Güncelleme:

Akıllı telefonlara pahalı tasarımlar yapan ABD merkezli lüks tasarım firması BRIKK, Türkiye'de faaliyetine başlamak için gün sayıyor.

Kişiye özel ürünleriyle tanınan lüks tasarım firması BRIKK, sessiz sedasız Türkiye’ye geldi. İlk etapta otel ve benzeri yerlerde “vitrin dükkan” açmayı planlayan şirket, ileriki aşamada Zorlu AVM veya İstinye Park’ta mağaza açmayı da düşünüyor.

Teknoloji ürünlerini lüks tasarımlarla kişiselleştiren dizayn markası BRIKK, Amerika, Almanya ve Hong Kong’dan sonra Türkiye pazarına da giriyor. Bu amaçla çalışmalar başlatan ve Şişli’de ofis açan şirket, yaz sonuna doğru zincir otellerde vitrin dükkanlar ile faaliyetine başlayacak. BRIKK, piyasanın tepkisine bakarak ileriki aşamada mağaza açmayı da düşünüyor. Hedefteyse Zorlu AVM ve İstinye Park var.
Türkiye çalışmalarını ise, bizzat, BRIKK’in kurucusu olan ve çok iyi Türkçe bilen Cyrus Blacksmith yönetiyor.

ALTIN PIRLANTA

Tasarlayıp ürettiği teknolojik aksesuvarlarda altının yanı sıra platinyum, titanyum gibi pahalı metalleri de kullanan BRIKK, iPhone 5s, iPad, iPad Mini, Galaxy Gear ve Galaxy Note 3’e pırlanta detaylar da ekleyebiliyor. 

BRIKK, Apple’ın çıkarması beklenen iPhone 6 ile Samsung’un yeni Galaxy S5 ve Galaxy Gear 2 modellerine de üretimler yapacak. Kılıf ve kaplamaların fiyatları 4 bin ile 7 bin 670 dolar arasında değişirken, yüzük ve Moda ürünler de üretiyor.

OTELLERDE SATMAYA BAŞLAYACAK

BRIKK CEO’su Blacksmith, şimdilik mağaza kullanmayacaklarını, satışların öncelikle belli başlı otellerde olacağını kaydetti. Blacksmith, “iPhone 6 piyasaya çıktığında, biz de faaliyetlere başlamış olacağız. O zamana kadar mekanları da ayarlamayı düşünüyoruz. Başka ilginç düşüncelerimiz de var ancak Türkiye’de mümkün olur mu bakacağız. Ar-Ge’mizde bir televizyon yapıyoruz. Giyim koleksiyonu da düşünüyoruz” dedi.

ÜRÜNLERİ TAMAMEN SÖKÜYOR!

BRIKK’in kurucusu Cyrus Blacksmith, yaptıkları işi, “seri üretim teknolojiyi, el sanatına dönüştürmek” olarak nitelerken, bunun nasıl gerçekleştirdiklerini şöyle anlattı:
“Aldığımız ürünleri önce tamamen açıyor, kesiyor, söküyoruz. Ardından orijinal arka kapağına 7 kat kaplama yapıyoruz. İşlemler robotlarla yapılıyor, çünkü içlerinde çok hassas parçalar var. İstenirse, müşteriyle birlikte de tasarım yapabiliyoruz. Nasıl bir şey istediklerini anlatıyorlar ve fiyat da böyle şekilleniyor. Örneğin geçen yıl 120 bin dolarlık bir iPhone yaptık.”

Kaynak: Milliyet

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Almanya İstinye Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title