Haberler

ABD'li Gazeteciler, Seçim Sonuçlarını Aa Verileri ile Üç Dilde Takip Etti - New

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Panelden ve etkinlikten görüntü- Panelin moderatörlüğünü yapan Forbes Media Baş Editörü Steve Forbes - Eski ABD İç Güvenlik Danışman Yardımcısı Rand Beers- Pulitzer ödüllü gazeteci Judith Miller - Başkan Clinton'ın eski danışmanlarından Douglas Schoen NEW ABD'de gazeteciler 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarını New York'ta kurulan seçim merkezinde AA verileri ile üç dilde takip etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Panelden ve etkinlikten görüntü- Panelin moderatörlüğünü yapan Forbes Media Baş Editörü Steve Forbes - Eski ABD İç Güvenlik Danışman Yardımcısı Rand Beers- Pulitzer ödüllü gazeteci Judith Miller - Başkan Clinton'ın eski danışmanlarından Douglas Schoen NEW ABD'de gazeteciler 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarını New York'ta kurulan seçim merkezinde AA verileri ile üç dilde takip etti.Türkiye'nin Washington Büyükelçiliğinin ev sahipliğinde Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ve Anadolu Ajansı (AA) işbirliğinde hazırlanan merkezde Anadolu Ajansı'nın sağladığı veriler üç dilde gazetecilere iletildi.Merkezde bazı Türk televizyonlarının yayını da simultane tercüme ile gazetecilere aktarıldı.Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç da seçim merkezinde hazır bulunarak çalışmaları koordine etti. Seçim sonuçlarının büyük ölçüde belli olmasının ardından oluşturulan merkezde, seçim sonuçlarının Türkiye, bölge ve Batı için anlamını konu alan panel de düzenlendi.Panelin moderatörlüğünü Forbes Media Baş Editörü Steve Forbes yaparken eski ABD İç Güvenlik Danışman Yardımcısı Rand Beers, Pulitzer ödüllü gazeteci Judith Miller ile Başkan Clinton'ın eski danışmanlarından Douglas Schoen panele konuşmacı olarak katıldı. Panele katılacak ABD'li uzmanlarla gazetecilerin röportaj yapmalarına da imkan sağlandı. NEW YORK - ABD'de gazeteciler, 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarını New York'ta kurulan seçim merkezinde AA verileri ile üç dilde takip etti. Seçim sonuçlarının büyük ölçüde belli olmasının ardından oluşturulan merkezde, seçim sonuçlarının Türkiye, bölge ve Batı için anlamını konu alan panel düzenlendi. Panelin moderatörlüğünü Forbes Media Baş Editörü Steve Forbes (Sol) yaparken eski ABD İç Güvenlik Danışman Yardımcısı Rand Beers (Sol2), Pulitzer ödüllü gazeteci Judith Miller (Sağ2) ile Başkan Clinton'ın eski danışmanlarından Douglas Schoen (Sağ) panele konuşmacı olarak katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Danışman New York Miller Forbes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title