Haberler

ABD'li Fenomen Öğretmene Türk Rakip

ABD'li fenomen öğretmene Türk rakip Amerika'da bir öğretmenin derse girerken her bir öğrencisiyle ayrı ayrı selamlaşma görüntülerinin sosyal medyada yer almasının ardından harekete geçen Kahramanmaraşlı öğretmen, hem öğrencileriyle, hem mesai arkadaşlarıyla hem de idari amirleriyle farklı...

ABD'li fenomen öğretmene Türk rakip

Amerika'da bir öğretmenin derse girerken her bir öğrencisiyle ayrı ayrı selamlaşma görüntülerinin sosyal medyada yer almasının ardından harekete geçen Kahramanmaraşlı öğretmen, hem öğrencileriyle, hem mesai arkadaşlarıyla hem de idari amirleriyle farklı farklı selamlaşarak ABD'li meslektaşına rakip oldu

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraşlı ilkokul öğretmeni Mehmet Polat, her sabah okulda karşıladığı başta öğrencileri olmak üzere, mesai arkadaşlarıyla tek tek farklı selamlaşıyor.

ABD'de İngilizce öğretmeni olan Barry White Jr'ın, derse girerken her bir öğrencisiyle ayrı selamlaşmasının yer aldığı görüntülerin sosyal medyada yoğun ilgi görmesinin ardından harekete geçen Kahramanmaraşlı sınıf öğretmeni Mehmet Polat, hem öğrencileriyle, hem mesai arkadaşlarıyla hem de idari amirleriyle farklı farklı selamlaşarak ABD'li meslektaşına rakip oldu.

Özel okulun müdürü genel müdürü Muhammed Kasap, yapılan uygulama sayesinde okul içinde farkındalık oluştuğunu belirterek, "Amacımız, mutlu çocuk öğrenir, mutlu öğretmen öğretir şeklinde olmuştur. Bu amacımızı da gerçekleştiriyoruz. Çünkü, öğrencilerin güne başlarken öğretmenlerinin davranışları ve motivelileriyle çok önemlidir. Bundan dolayı okulumuzda bütün öğretmenlerimiz bu gibi özel etkinlere adını yazdırmıştır. Mehmet Polat hocamda öğrencileri her sabah kapıda karşılayarak, her öğrenciye farklı motive yöntemleriyle dersine başlar" dedi.

"Amacımız öğretmeni, dersi ve okulu sevdirmek"

Farklı selamlaşma yönetimini diğer meslektaşlarının da uygulamasını tavsiye eden ilkokul öğretmeni Mehmet Polat, "Dünya üzerine yapan başka öğretmenlerimiz olmuştu. Bir pazartesi günü geldiğimde çocuklara bu videoyu gösterdim. Böyle yapan çocukların daha mutlu olacağı yönünde tavsiyelerim oldu. Bizde yapalım mı dedim. O video ve kendimize özgü hareketler yaparak böyle bir etkinliği yapmak istedik. Her sabah okula geldiğimizde çocuklarımız mutlu, motive olmuş bir şekilde koşarak okula geliyorlar. Amacımız öğretmeni, dersi ve okulu sevdirmek" dedi.

Uygulamadan memnun olduklarını dile getiren öğrenciler ise öğretmenlerine teşekkür ederek, selamlaşma yöntemleri sayesinde çok daha mutlu olduklarını söylediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kahramanmaraş Mehmet Polat Genel Haberler

500

Yorumlar (1)

Bulut:

İsıniz gücünüz amerikan taklitçiliği. Kendiliğinizden bir şey üretemiyorsunuz. Ayrıca soytarı gibi görünüyorsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title