Haberler

ABD Kültür Elçisi, Pursaklar Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Amerika Kültür Elçisi Katherine Van de Vate, Pursaklar Belediyesi’ni ziyaret ederek yapılan kültürel çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Amerika Kültür Elçisi Katherine Van de Vate, Pursaklar Belediyesi'ni ziyaret ederek yapılan kültürel çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Pursaklar Belediyesi Tevfik İleri Kültür Merkezi'nde, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin'i ziyaret eden ABD Kültür Elçisi Katherine Van de Vate, belediyenin kültür hizmetleri hakkında bilgi aldı. Pursaklar Belediyesi'nin Nezaket Okulları, Dede Torun Evleri, Kültür Gezileri, Sinema Salonu gibi hizmetler, ABD Kültür Elçisi Vate'nin dikkatini çekti. Sinema salonu ve bayan fitness salonlarını da gezen Vate "Pursaklar'da çok güzel şeyler var. Bunları görmek beni mutlu etti. Şimdiye kadar duymadığımız çalışmalar burada var. Yetkililere teşekkür ediyorum. Bu ziyaretten dolayı çok memnun olduğumu ifade etmek isterim" dedi. Pursaklar Belediye Başkanı Yardımcısı Nedim Erçetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Vate'ye teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Amerika Birleşik Devletleri Pursaklar Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title