Haberler

ABD: Irak Kürdistan Bölgesi ve Kuzey Suriye Sınırı Açılıyor

Güncelleme:

ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı, insani yardım ve ticaret için Irak Kürdistan Bölgesi ile Kuzey Suriye arasındaki sınırın açılacağını açıkladı.

ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Brett McGurk, bugün Twitter üzerinden açıklamada bulundu. Açıklamasında insani yardım ve ticaret için Irak Kürdistan Bölgesi ile Kuzey Suriye arasındaki sınırın açılacağını belirtti.

"SINIRIN AÇILIŞINA HOŞGELDİNİZ"

McGurk, "Çok gerekli olan insani yardımlar ve ticaret için, Irak Kürdistan Bölgesi ile Kuzey Suriye arasındaki sınırın açılışına hoşgeldiniz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dışişleri Bakanlığı Suriye Irak Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

NASREDDIN HOCA:

ABD BIZI SATTI. - BIZIM KARSI-KARSIYA GETIRDIGIMIZ KURTLERI, BUNLAR BIRLESTIRIYOR. BU IKIS, I BIZIM KURTLERLE BIRLESSE, BIZ NE YAPARIZ? - MOGOLISTANAMI GIDERIZ?

24
8
yanıtYanıtla
CEKIK GOZLI SAMAN:

SAMANLAR, TORUNLARINI TORENLERLE KARSILAMAYA HAZIRLIKLAR YAPIYOR. BIRINCI OLARAK GELENLERE - KIGIZ EVLER BEDAVA!

yanıt6
yanıt0
PARTİ BAŞLARI PKK PATRONLAR ŞEBEKE:

amaç zaten kürdistandı. kürtleri sevdiklerinden değil bu bölgeyi parçalayıp birbirine vurdurup sömürmek için. en başından ayarlı elemanlarla siyaseti ayar ederek pkk barzani pyd ile ortak çalışarak bu günlere getirdiler. bu millet şimdi kına yaksın ihanetin peşinden koşup oy veren ses çıkarmayan oyunu çözemeyen siyasetin tepesinin ayar olduğunu göremeyen bu millete her zillet hak

16
11
yanıtYanıtla
Filozof minçikMobil-IOS:

Şimdi turkiye der kurtler bize sadıracak hemen kapatın yoksa biz savaş acacağız

1
0
yanıtYanıtla
yusuf:

komık! kurtlerı sadece masa olarak kullanıyorlar! zamanı gelınce herkez basının caresıne baksın dıyecekler ve buyuk devletler haınlerı yok edecek! bu kadar basıt!

0
0
yanıtYanıtla
grc:

la krolar hıc bosuna ugrasmayın! sıze devlet kurdurmayacaklar! orta dogu atesı sonermı sandınız! amerıka nereye kadar mudahale edecek yada rusya! onların kucagından ındıgınız gun hop bızım kucaktasınız!

0
0
yanıtYanıtla
gresunlu:

secimlerden sonra bu iğrenç yuzleri görmicez kahrolsun demokratlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title