Haberler

ABD Genelkurmay Başkanı: Şok Edici Bir Planımız Yok

Güncelleme:

ABD'nin Suriye'deki IŞİD hedefleri konusunda planlarını Kongre'ye anlatan ABD Genelkurmay Başkanı "Şok edici bir planımız yok" dedi.

ABD Genelkurmay Başkanı General Martin Dempsey, ABD'nin Suriye'deki IŞİD hedeflerine karşı nasıl bir plan uygulamayı düşündüğü konusunda Kongre'ye bilgi verdi.

"ŞOK VE DEHŞET BİR KAMPANYA OLMAYACAK"

Hürriyet'in haberine göre, Suriye'deki IŞİD hedeflerine yönelik "şok ve dehşet" bir saldırı planlamadıklarını belirten General Dempsey, şunları söyledi:

"Suriye'deki IŞİD hedeflerini IŞİD'in kapasitesini aşağıya çekecek şekilde vurmak için hazırlanacağız. Bu, şok ve dehşet bir kampanya olmayacak çünkü IŞİD'in örgütlenme yapısı da böyle değil. Ancak kalıcı ve sürdürülebilir bir kampanya olacak."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Martin Dempsey Suriye Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Muammer SEMERCİOĞLU:

ABD''nin Suriye''den bir litrelik mazot çıkarı dahi yok ve ABD''nin IŞİD''e müdahalesini bekle yenlere sadece gülüyorum. Oysa Irak''tan oluk-oluk ABD''ye petrol akıyor. Neden Suriye''ye Rusya''nın da hamisi olduğunu bile-bile bomba atayım. Unutmayın Suriye''yi bombalamak demek 3. dünya savaşı demektir !

1
2
yanıtYanıtla
Muammer SEMERCİOĞLU:

ABD asla Suriye''deki IŞİD''e müdahale etmez. Çünkü, ABD''nin Suriye''den 1 litrelik dahi Mazot çıkarı yoktur. Bu nedenle ABD, Suriye''ye bir tane dahi bomba atmaz. Sonra ABD , Rusya''nın Suriye''nin yanında olduğunu asla gözardı etmez !

1
1
yanıtYanıtla
kelleci:

ne zaman poponuz yemezse baskalarina bize yardim edin dersiniz sonrasi bize karsidir bunlar deyip vazgecersiniz kim sizlere güvenirse helak olur helak olmaya da mahkumdurlar sadece kendi cikariniz icin yemeyeceginiz halt yok sizin usa dedikleri topluluk devletmisiniz siz lan soytari takimimi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title