Haberler

ABD Dışişleri Bakanı Keryy, Ramallah'ta

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - ABD Dışişleri Bakanı Keryy'nin açıklamaları- Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Yönetim Kurulu üyesi ve Başmüzakereci Saib Ureykat'ın açıklamaları Ortadoğu turu kapsamında Filistin'i ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Ramallah'taki cumhurbaşkanlığı sarayında bir araya geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - ABD Dışişleri Bakanı Keryy'nin açıklamaları- Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Yönetim Kurulu üyesi ve Başmüzakereci Saib Ureykat'ın açıklamaları Ortadoğu turu kapsamında Filistin'i ziyaret eden ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Ramallah'taki cumhurbaşkanlığı sarayında bir araya geldi. Kerry, görüşme sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Filistin Kurtuluş Örgütü (FKÖ) Yönetim Kurulu üyesi ve Başmüzakereci Saib Ureykat gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kaynak: AA / Güncel

Egemen Bağış John Kerry Filistin Ramallah Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title