Haberler

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'e 'Karları Temizlemedin' Cezası

Güncelleme:

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, evinin önündeki karları temizlememesi sebebiyle 50 dolar para cezasına çarptırıldı.

ABD'de son günlerde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı sonrası eyalet yöneticileri bir dizi önlem aldı. Bu kapsamda Boston Belediye Başkanı Martin Walsh, evinin ya da iş yerinin önü kara gömülmüş kişilerin temizlik yapmamaları durumunda kendilerine para cezası kesileceğini ifade etti.

DIŞİŞLERİ BAKANI KERRY DE CEZADAN NASİBİNİ ALDI

Bu konuda piyangonun ilk isabet ettiği kişilerden biri de ABD Dışişleri Bakanı John Kerry oldu. Kerry Boston'daki malikanesinin önündeki karları temizletmeyince 50 dolar para ceza aldı.

AÇIKLAMA SÖZCÜSÜNDEN GELDİ

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Kerry'nin sözcüsü Glen Johnson, cezanın hemen ödeneceğini ifade etti.

Johnson, ayrıca evin önünün temizlendiğini de ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Martin Walsh John Kerry Boston Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

akpkk:

baba paralari sifirladim. sarayin onundeki karlarida temizleteyim mi ?

20
2
yanıtYanıtla
yeni(!) Türkiye:

Biz de olsa o cezayı kesen memur paralelci ilan edilir, müdürüne kadar herkes görevden alınırdı. Satılmış tüm haberciler yalan haberler üretirdi. Bir darbe girişimi daha yok edilmiş olurdu(!). Y-E-R-S-E-N

19
1
yanıtYanıtla
musti:

kimseyi suçlamamış mı? yani darbe paralel falan dememiş mi ? nasıl politkacı bunlar yau.

14
4
yanıtYanıtla
hakan kaya:

yavrum paralel demesine ne gerek var zaten yüce kainat imamınız emirlerinde değil mi. insan kendine nasıl küfredebilir.

yanıt2
yanıt1
hasan:

burda olsa o kararı alan kişiye hayatı zindan etmişlerdi. ne hainliği kalırdı ne darbeciliği. direk sürerlerdi doğuya

15
1
yanıtYanıtla
KazimMobil-IOS:

Osmanlı'nın adaletini bizim dışımızda herkes örnek alıyor

11
2
yanıtYanıtla
dünyada herekese eşit adalet:

öldürülen zenciler için bun kadar hassasiyet göremedik

8
0
yanıtYanıtla
GM:

BİZİM ÜLKEDE OLSA SAVAŞ ÇIKAR YÖNETİCİLER :)

1
0
yanıtYanıtla
bruksel:

avrupada makam onemli degil , herkes kurallara uymak zorunda

0
0
yanıtYanıtla
ISPARTALI:

coni canın cehenneme .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title