Haberler

ABD'den Vatandaşlarına Türkiye'nin Güneydoğusuna Seyahat Uyarısı

Güncelleme:

ABD Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlarını, artan terör saldırısı tehditlerinden dolayı Türkiye'nin güneydoğu bölgesine seyahat etmemeleri konusunda uyardı.

ABD Dışişleri Bakanlığı, vatandaşlarına Türkiye'nin güneydoğusuna seyahat etmemeleri uyarısında bulundu.

"ULUSLARARASI VE YEREL TERÖR GRUPLARI"

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "ABD Dışişleri Bakanlığı, uluslararası ve yerel terör gruplarının artan terör saldırısı tehditlerinden dolayı ABD vatandaşlarının Türkiye'nin güneydoğusuna seyahat etmemeleri konusunda uyarıda bulunuyor" ifadesi kullanıldı.

"POPÜLER TURİST MEKANLARINI HEDEF ALIYORLAR"

Ülke içinde seyahat eden ABD vatandaşlarından dikkatli olmaları da istenen açıklamada, teröristlerin popüler turist mekanlarını, ABD'ye ait binaları, polisi ve diğer yerel yetkilileri hedef aldığı bildirildi.

"SURİYE'DEN BELİRSİZCE GERÇEKLEŞTİRİLEN ATIŞLAR"

Açıklamada, adam kaçırma ve özellikle güneydoğuda sınırının Suriye tarafından belirsizce gerçekleştirilen atışların kaygı yarattığı belirtildi.

"KALABALIK ALANLARDAN KAÇININ"

Türkiye'deki ABD vatandaşlarından, Suriye sınırından uzak durmaları, kalabalık alanlardan kaçınmaları, turist mekanlarında uyanık bulunmaları istendi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Dışişleri Bakanlığı Türkiye Suriye Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (16)

Murat:

Adam hem pkk destekliyor hemse diyorki doğuya gitmeyin

4
3
yanıtYanıtla
eeeee:

tayibin dost bildiği abd yazık bu ülkeyi ne hale getirdi başkanlık hevesinde kendi kurtarmak için ülkeyui ateşe verdi

7
0
yanıtYanıtla
Ağır Abi:

Avrupa Mülteci kriziyle uyurken Amerika ve Rusya pis oyunlarına devam ediyor. Bu konuda asıl zararı Avrupa ve Türkiye çekecek. Fransa pis oyunu anlamadı Almanya bu pis oyunu anlamadı. Nato Rusya'' ya ders vereceğine mülteci krizini tetikleme ve Kürtlere silah verme derdine düşmüş. Kürtler Esad''la Ruslarla birleşme yapmış Türkiye''ye saldırma derdine düşmüş. Silahta Amerika''dan geliyor. Mültecilerde bizden Avrupa''ya gidiyor. Nasıl bir oyundur bu yahu. . . .

5
1
yanıtYanıtla
amerika:

amerika bilir işini

5
0
yanıtYanıtla
06:

Uyarıyorda kimin desdek verdiğini söylemiyor

4
0
yanıtYanıtla
Tülay:

Ülkeler arası dostluk da olma düşmanlıkda, sadece çıkarlar vardır. Her ülke kendi çıkarına göre hareket eder. Bugün iyi olur 3 gün sonra kötü olabilirsin. Bu böyle işler. Haaa önemli olan senin elinin güçlü olması, gerektiğinde kullanabilmek için.

3
0
yanıtYanıtla
Akın Bulut Mobil-ANDROID:

abd ikiyüzlü şeytandır

3
0
yanıtYanıtla
AKINCI:

KİME DOST DEDİKTE DÜŞMAN ÇIKMADIKİ , TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU ÖNCEDE YOKTU ŞİMDİDE YOK ÜMMET KARDEŞLİĞİNİDE MESEBCİLİK BİTİRDİ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN AMİN

3
0
yanıtYanıtla
MEHDİ:

KURANI KERİMİ YASAKLAYIP, ŞEYTANIN YASALARIYLA MAHKEME KURAN TÜRKİYEYE GÜVENMESİ NASIL MÜMKÜN OLSUN YÜZDE 99 İSLAM MİLLETİN. TÜRKİYE ŞU MİLLETİ ESİR ALMIŞ HAİN BİR DIŞ GÜÇTÜR. YOK EDİLMESİ AN MESELESİ

1
2
yanıtYanıtla
antipkk:

Bunada Batinin üstü Kapali Ambargosu denir?

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title