Haberler

ABD: Mursi'ye Verilen İdam Kararından Kaygılıyız

Güncelleme:

ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Mısır'da eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için verilen idam kararı karşısında derin kaygı duyulduğu ifade edildi.

"KAYGILIYIZ"

ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilisi tarafından yapılan açıklamada, "Mısır mahkemesinin, eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi de dahil olmak üzere 100'den fazla sanığa verdiği toplu idam kararı karşısında derin kaygı duyuyoruz." denildi.

"ULUSLARARASI HUKUK İLE UYUŞMUYOR"

Açıklamada, toplu idamlara ve cezaların uygulanması aleyhinde sürekli konuşulduğunu kaydederek, bu uygulamaların Mısır'ın uluslararası yükümlülüklerine ve hukuk kurallarıyla uyuşmadığını belirtti.

İDAM KARARI ÇIKMIŞTI

Mısır'da mahkeme, ülkenin ilk kez seçimle başa gelen eski Cumhurbaşkanı Mursi ve beraberindeki 100'den fazla davalıyı 2011 yılında toplu halde hapisten firar ettikleri gerekçesiyle idama mahkum etmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Dışişleri Bakanlığı Muhammed Mursi Dünya Haberler

500

Yorumlar (67)

demokrat:

Şerefsiz cezasını hak ediyor, ülkesini ortacağya postalıyordu, şeriatcıların darbelerine yol yok.

7
26
yanıtYanıtla
ALLAH YARDIMCIN OLSUN:

BÜTÜN BU BAŞINA GELENLERİN İSRAİL VE AMERİKANIN DEDİKLERİNİ YAPMADIGIN İÇİN OLDUĞUNU BİLİYORUZ. LA TAHZEN(ÜZÜLME)

20
1
yanıtYanıtla
AHMET USTA:

ADiii ABD SEN HERSEYI YAP ARKADANDA ENDISELIYIZ DE SOYSUZLAR

19
0
yanıtYanıtla
demokrat:

ülkemizide aynı kaosa sürüklemek isteyen yahudi hayranı persilvanya uşakları şükür namazı kılmaya başlamış. yazıklar olsun bu bu zihniyete.

13
2
yanıtYanıtla
durustmobilWeb@haberler.com:

Astirmak isteyen de sensin kaygi duyan da bu nazil oluyor

15
0
yanıtYanıtla
şerif farkçı:

Abd şuan ki Yönetimi Bizim HÜkümetden daha müslüman olduğu kesin

2
12
yanıtYanıtla
dünya,,güclüden yana:

Dünyanin adaleti yok, , dünya güclüden ve özellikle kafirlerden yanadir, , müslümanlarin hicbir sansi yoktur, , onun icin islam aleminin cok güclü olmasini istiyorum, , ancak buda cok zor görünüyor, , Allah sonumuzu hayir eylesin, , amin, ,

13
0
yanıtYanıtla
İŞİN İÇİNDE İŞ VAR.:

ABD ''''KAYGILIYIZ'''' DİYORSA '''''' RAHATÇA ASABİLİRSİNİZ'''''' DEMEKTİR. . . . BUNU ANLAMAYANLARA DUYURULUR. . . SİSİ KİMİN ADAMI? ABD''NİN. . . SİSİ''Yİ KİM GETİRDİ? ABD. . . MISIR''A DARBE İÇİN KİM MADDİ YARDIM SAĞLADI. . . ? SUUDİLER VE KATAR. . . AKP KİMİNLE SIKI FIKI , SUUDİLERLE VE KATARLA. . . SUUD KIRALI ÖLÜNCE KİM ÜÇ GÜN YAS İLAN ETTİ? AKP HÜKÜMETİ. . . OLAY ANLAŞLDI MI ACABA?

10
2
yanıtYanıtla
sehitmobilWeb@haberler.com:

Mursi yi asarsalar sehit olur. Halki daha galeyana getirir. Israil daha da nefret edilir. 1 mursi gider 1000 gelir. habil 1 defa olur kabil 1000 defa.

10
2
yanıtYanıtla
u mustafaMobil-ANDROID:

inşallah ters teperde sisi idam edilir mürsi başa geçer.Kaderin üstünde bir kader vardır.

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title