Haberler

ABD'den Memleketi Sakarya'ya 2 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

Amerika’da ticari faaliyetine 2002 yılında başlayan ve ABD’nin doğal taş endüstrisinin prestijli Türk markası olan Troy Granite, Türkiye’deki ilk merkezini düzenlenen törenle Sakarya’da açtı.

Amerika'da ticari faaliyetine 2002 yılında başlayan ve ABD'nin doğal taş endüstrisinin prestijli Türk markası olan Troy Granite, Türkiye'deki ilk merkezini düzenlenen törenle Sakarya'da açtı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin Pennsylvania ve Delaware olmak üzere 2 eyalet ve 2 Bin 500, 3 Bin 200 ve 4 Bin 500 metrekare alanlarda 3 farklı Lokasyonda hizmet veren ABD'nin en büyük doğal taş endüstrisinin (Granit-Mermer) prestijli Türk ve Sakaryalı markası Troy Granite, Türkiye'deki ilk merkezini düzenlenen törenle, Truva Granit adıyla Sakarya'da açıldı.

MÜSİAD ABD Kurucularından ve Başkan Vekili, Delaware Eyaleti İslam Vakfı Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, Troy Granite Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tuncer tarafından memleketi Sakarya'ya vefa borcunu ödemek amacıyla kurulan Truva Granit, çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla Erenler Mahallesi Uluyol Caddesinde hizmete açıldı. Törene MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Halit İnci, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Sakarya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Veysel Yıldız, Adapazarı Belediyesi Başkan Vekili Erol Aydın, Serdivan Belediyesi Başkan Vekili Selvet Karaoğlu, Taraklı Termal Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Genç ve işadamları katıldı.

Törende konuşan Dünya'da tek 150 renk çeşidine sahip graniti elinde bulunduran Sakaryalı Girişimci Troy Granite Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tuncer ve Truva Granit Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Tuncer, Dünya'nın egzotik taşlarını Sakarya'ya getirdiklerini ifade ederek, "Biz Amerika Pennsylvania ve Delaware olmak üzere 2 eyalet ve 3 farklı Lokasyonda hizmet veren ABD'nin en büyük doğal taş endüstrisinin prestijli Türk markası olan bir şirketiz. Bu alanda kök salmış sermayeyi, tekrar kendi öz yurdumuz olan Sakarya'ya, Truva Granit adıyla 2 milyon dolarlık bir yatırım yaparak, ilk etapta 15 kişiye istihdam sağladık Şu da bir gerçektir ki ABD sadece Pennsylvania'dan değil, 51 eyaletten oluşmaktadır" dedi.

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ise konuşmasında, Sakarya'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "MÜSİAD'ımızın ABD Kurucularından olan Başkan Vekilimiz Mustafa Tuncer'in ABD'den, Türkiye'ye gelerek, memleketi Sakarya'ya 2 milyon

dolarlık bir yatırım yapması ve burada 15 kişiye istihdam sağlaması, bize onur vermiştir. Kendisi ve kardeşlerinin bu başarısını kutluyor, bol kazançlar diliyorum" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Tuncer Türkiye Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title