Haberler

ABD'de Yangın: 33 Ölü

Güncelleme:

ABD'nin California eyaletinde, konser verilen bir depoda çıkan yangında hayatını kaybedenleri sayısı 33'e yükseldi.

ABD'nin California eyaletindeki Oakland kentinde çıkan yangında yaşamını yitirenlerin sayısının 33'e yükseldiği bildirildi.

DEPODA YANGIN ÇIKTI

Oakland Belediye Başkanı Libby Schaaf, yaptığı basın açıklamasında, konser verilen bir depoda çıkan yangın nedeniyle derin üzüntü duyduğunu söyledi.

ÖLÜ SAYISI 33'E YÜKSELDİ

Yangında ölenlerin sayısının 33'e yükseldiğini bildiren Schaaf, suç araştırma ekibi ve detektiflerin olay yerinde hassasiyetle incelemelerde bulunduğunu kaydetti.

"REŞİT OLMAYAN GENÇLER VARDI"

Yetkililer, hayatını kaybedenler arasında Avrupa ve Asya vatandaşlarının da olduğunu açıkladı. Ayrıca partide reşit olmayan gençlerin bulunduğu bildirildi.

"KİMLİKLERİ İLERİ ZAMANLARDA PAYLAŞILACAK"

Yangında hayatını kaybedenlerin kimlikleri, ilerleyen zamanlarda basınla paylaşılacak. Kimlikleri belirlenemeyenlere DNA testi uygulanacak.

İtfaiye ve arama kurtarma ekipleri ise çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ AÇIKLANMADI

Elektronik müzik partilerinin düzenlendiği ve "Ghost Ship" olarak bilinen depodaki yangının çıkış nedenine ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

Kaynak: AA / Güncel

California Oakland 3. Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title