Haberler

ABD'de Uçak Kazasında Ölen Öğrencinin Ailesinin Buruk Mezuniyet Sevinci

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden ve geçtiğimiz cumartesi günü Çanakkale’de toprağa verilen Ataberk Besler’in ailesi, hayatını kaybeden çocuklarının okuduğu Tekirdağ Belediyesi Anadolu Öğretmen Lisesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine katıldı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden ve geçtiğimiz cumartesi günü Çanakkale'de toprağa verilen Ataberk Besler'in ailesi, hayatını kaybeden çocuklarının okuduğu Tekirdağ Belediyesi Anadolu Öğretmen Lisesi'nde düzenlenen mezuniyet törenine katıldı. Duygusal anların yaşandığı mezuniyet töreninde Besler'in annesi ve arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

BABASI VE AKRABALARI DA TÖRENE KATILDI

Ataberk Besler'in cenazesinin, memleketi Çanakkale'de toprağa verilmesinden 2 gün sonra Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Tekirdağ Belediyesi Anadolu Öğretmen Lisesi'nin bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi. Diploma almaya hak kazanan öğrenciler arasında, ABD'deki uçak kazasında yaşamını yitiren Ataberk Besler de vardı, ancak Besler'in ömrü diplomasını almaya yetmedi. Hüznün yoğun bir şekilde yaşandığı diploma törenine, annesi Dilek Besler, babası Tutku Besler, kardeşi Atahan Besler ve akrabaları katıldı.

ANNE DİLEK BESLER'İN BURUK SEVİNCİ

Temsili mezuniyet belgelerinin Ataberk'in anısına siyah kurdelelerle bağlanıp, dağıtıldığı törende, sevinç ve hüzün bir arada yaşandı. Arkadaşları ve akrabaları, diploma almaya ömrü yetmeyen Ataberk için gözyaşı döktü. Anne Besler, oğlu Ataberk'in belgesini aldığı esnada buruk bir sevinç yaşadı.

Okul yöneticileri ve öğretmenlerin duygu yüklü konuşmalar yaptığı mezuniyet töreninde, günün anısına arkadaşları ve anne Besler, Ataberk'in çerçeveletilmiş fotoğrafı ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirerek, Ataberk'in ölüm haberi sonrası okul bahçesine kurulan taziye köşesi ziyaret edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Tekirdağ Belediyesi Çanakkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title