Haberler

ABD'de Çift Başlı Buzağı Dünyaya Geldi

Güncelleme:

ABD'nin Florida eyaletindeki bir hayvan çiftliğinde Annabel adını verdikleri çift başlı buzağı dünyaya geldi. Yavru buzağının, kafasını taşımakta zorlanması yürek burktu.

Dört tane gözü, iki burnu, iki kafası olan Annabel isimli buzağının tek beyni olduğu düşünülüyor. Kafası vücuduna ağır gelen Annabel, yürümekte güçlük çekiyor.

ÇİFTLİKTE İLGİ ODAĞI OLDU

Yaşayıp yaşamayacağı merak konusu olan bu yavru buzağı, kısa sürede çiftlikteki bakıcıların ilgi odağı oldu. Bakıcılar, hayatları boyunca böyle bir şeyle karşılaşmadıklarını ve onlar için unutulmaz bir anı olarak kalacağını söylüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Florida Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (8)

ADİYAMANmobilWeb@haberler.com:

Ahir zaman alametleri gerçekleşiyor...

5
2
yanıtYanıtla
Habip Mobil-ANDROID:

Genetiği değiştirilmiş gıdalarla beslenme sonucu bu tür bozukluklar kaçınılmazdır.Daha neler ortaya çıkacak. Tabii ki Gıdalarla oynamaya bağlı.

4
2
yanıtYanıtla
Gerçek Kürt Mobil-IOS:

ABD nin kromozom deneylerinden birtanesi

2
4
yanıtYanıtla
HeyymobilWeb@haberler.com:

Akıllı tasarımınıza bakın .d.d

5
0
yanıtYanıtla
Mihrimah1989mobilWeb@haberler.com:

Ayyy canim, Allah şifa versin sana. Kiyamam sana :

2
2
yanıtYanıtla
????????Mobil-ANDROID:

tovbe bismillah

0
4
yanıtYanıtla
CcC ~ by mimo ~ CcCMobil-ANDROID:

Rabbim bu hayvanın derdine deva versin ve yaşasın yazık. .Allahım hikmetinden sual olunmaz sen yardım et.

1
2
yanıtYanıtla
masummobilWeb@haberler.com:

Biri diyorki hkürdüm ama ne mutlu türküm diyene..bende diyorumki hem kürt hem kürt olunmaz

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title